Αρχική Videos “Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να διχάζουμε”

“Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να διχάζουμε”

0

Ο βουλευτής του Φιλελεύθερου κόμματος, Joël Lightbound, λέει ότι νιώθει άβολα με τον χειρισμό της συνεχιζόμενης κρίσης του κορωνοϊού από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, λέγοντας ότι η απάντησή της στην πανδημία έχει γίνει «πολιτικοποιημένη» και «διχαστική».
Υποδεικνύοντας περισσότερες από δώδεκα ανεπτυγμένες χώρες που έχουν ήδη αρχίσει να καταργούν τους περιορισμούς, είπε ότι πρέπει να επανεξεταστεί η προσέγγιση του Καναδά για τον κορωνοϊό. Ο Lightbound είπε ότι οι άνθρωποι που αμφισβητούν τις υπάρχουσες πολιτικές δεν πρέπει να «δαιμονοποιούνται» από τον πρωθυπουργό τους.

“Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω με λύπη ότι τόσο ο τόνος όσο και οι πολιτικές της κυβέρνησής μου έχουν αλλάξει δραστικά από την τελευταία προεκλογική εκστρατεία. Από μια πιο θετική προσέγγιση έγινε μια προσέγγιση που στιγματίζει και διχάζει τους ανθρώπους”, είπε ο Lightbound. Ο ίδιος είπε ότι η απόφαση της φιλελεύθερης κυβέρνησης να θέσει τα εμβόλια στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης κινδυνεύει να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του κοινού στα δημόσια ιδρύματα υγείας της χώρας.

«Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να γνωρίζουμε πότε σταματά η δημόσια υγεία και πού αρχίζει η πολιτική», είπε. «Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να διχάζουμε τους Καναδούς και να αντιπαραθέτουμε ένα μέρος του πληθυσμού με ένα άλλο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments