Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ιππότης: “Ραντεβού τον Σεπτέμβριο”

Ιππότης: “Ραντεβού τον Σεπτέμβριο”

0
Dodekanisos

Φέτος ήταν μια διαφορετική χρόνια για τον σκακιστικό μας όμιλο αλλά και για όλους.
Η εμφάνιση του νέου ιού, που χαρακτηρίστηκε ως πανδημία, και είχε αρνητικές συνέπειες παγκόσμια, επηρέασε και τη λειτουργία του ΙΠΠΟΤΗ.
Σκοπός του σκακιστικού ομίλου ΙΠΠΟΤΗΣ Ρόδου είναι να καλλιεργήσει το σκάκι στο νησί μας, ένα παιχνίδι-άθλημα με επιστημονική υποδομή και χαρακτηριστικά τέχνης που έχει πολύ ισχυρή παιδαγωγική επιρροή, καθώς προωθεί την καλλιέργεια ηθικών αξιών, την ανάπτυξη ορθολογικού τρόπου σκέψης, τη δημιουργική φαντασία, τη βελτίωση των μνημονικών ικανοτήτων και πολλά άλλα. Αυτός ο σκοπός για να επιτευχθεί απαιτείται πριν και πάνω από όλα η υγεία, το σπουδαιότερο από όλα τα αγαθά.
Πριν λίγους μήνες η υγεία όλου του πλανήτη κλονίστηκε τόσο πολύ ώστε ζητήθηκε από όλους μας, να παραμένουμε εντός σπιτιού με μοναδικό σκοπό την διασφάλιση της υγείας μας.
Η ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή πολλών δραστηριοτήτων μεταξύ αυτών και των μαθημάτων και αγώνων σκακιού. Η συνέχεια και το πως το βίωσε ο καθένας μας είναι μια μοναδική και ξεχωριστή ιστορία που θα την κουβαλάμε για πάντα.
Πριν λίγες μέρες δόθηκε η άδεια για την επαναλειτουργία των κλειστών συλλόγων, πάντα με την προϋπόθεση να τηρούνται κάποια μέτρα ασφαλείας. Προτεραιότητα μας αυτή την στιγμή είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων μας κι η άδεια επαναλειτουργίας δόθηκε την εποχή που είχε προγραμματιστεί η λήξη των μαθημάτων για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Για τους παραπάνω λόγους το Δ.Σ. του ΙΠΠΟΤΗ αποφάσισε να μη γίνουν για φέτος άλλα μαθήματα σε τμήματα δια ζώσης. Θα συνεχίσουμε όμως να διεξάγουμε καθημερινά διαδικτυακούς αγώνες μεταξύ των αθλητών και συλλόγων της χώρας μας. Οι ημερομηνίες και οι ιστότοποι ανακοινώνονται από τη σελίδα του ομίλου μας στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ας μείνουμε λοιπόν ασφαλείς το καλοκαίρι, και ας κάνουμε λίγη υπομονή.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο !!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments