Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αθλητική Ακαδημία: Επιστροφή την 1η Σεπτεμβρίου

Αθλητική Ακαδημία: Επιστροφή την 1η Σεπτεμβρίου

0
Dodekanisos

Από την Αθλητική Ακαδημία της Ρόδου πήραμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου,με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των νεαρών αθλητών της και των προπονητών τους,ανακοινώνει τη λήξη όλων των αγωνιστικών δράσεων των τμημάτων υποδομής της σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και στίβο για τη φετινή αθλητική χρονιά. Από τη στιγμή που όλες οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έ χουν ματαιωθεί στη χώρα μας στα τμήματα υποδομής,δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος επανέναρξης των προπονήσεων καθαρά για εισπρακτικούς λόγους, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και ασφάλεια τόσο των νεαρών παιδιών,όσο και των προπονητών και των οικογενειών τους. Ο αθλητισμός προϋποθέτει την ομαδικότητα,το πάθος και τη συνεργασία και όχι το φόβο της συνύπαρξης στον ίδιο αγωνιστικό χώρο των μελών ακόμα και της ίδιας ομάδας.Ας περάσει,λοιπόν,η μπόρα της πανδημίας και από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου επανερχόμαστε στις αγωνιστικές δράσεις,ευχόμενοι η κρίση του κορωνοιού να αποτελεί παρελθόν.
Επί της ευκαιρίας,θα θέλαμε να συγχαρούμε μέλη της ομάδας μας και στενούς συνεργάτες μας που κατάφεραν να διακριθούν αγωνιστικά τη φετινή χρονιά και συγκεκριμένα:
α)Το τμήμα μπάσκετ Mini και τον προπονητή μας Μιχάλη Καρακωνσταντή για την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή στο β όμιλο Ρόδου με ρεκόρ 9 νίκες και μόλις 1 ήττα.
β)Τον υπεύθυνο του τμήματος ποδοσφαίρου της Ακαδημίας μας και προπονητή μας Παναγιώτη Καρίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Β τοπική κατηγορία και την άνοδο του στην Α κατηγορία ως προπονητής του Ευκλή Σορωνή.
γ)Τον αντιπρόεδρο της ομάδας μας Γιάννη Μωραίτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ Παίδων στο βόρειο όμιλο νήσων ως προπονητής στον Πανιώνιο Λέρου.
δ)Τον προπονητή του τμήματος ποδοσφαίρου Σταμάτη Χατζησάββα για την ανακήρυξη του ως μέλος της καλύτερης ενδεκάδας ως ποδοσφαιριστής στην Α τοπική κατηγορία ποδοσφαίρου με τα χρώματα του Φοίβου Κρεμαστής.
ε)Τον ΑΣ Ρόδου και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Αντώνη Μαρτίνη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Γ Εθνική κατηγορία και
ζ)Όλους τους χορηγούς μας για τη στήριξη τους και τη φετινή αθλητική χρονιά.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 1 Σεπτεμβρίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments