Αρχική Προγνωστικά Ήπιο με …τα ρέστα μας!

Ήπιο με …τα ρέστα μας!

0
xetafe
Dodekanisos

Σε κουπόνι ημέρας που δεν προσφέρετε για μεγάλα «ανοίγματα». Κάτι ψηλά λοιπόν στα σημερινά ματσάκια καθότι η δυσκολία στα παιχνίδια μας κάνει πιο συντηρητικούς στο ποντάρισμα. Με 3 στα 5 κύλησε χθες η μέρα στα προγνωστικά μας. Συνολικές σωστές επαληθεύσεις στις 331/525. Παραμένει ψηλά το ποσοστό των επιτυχιών μας, στο  63%.

ΓΚΕ’Ι’ΤΣΧΕΝΤ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ  κωδ.121
Ίσως η πιο αμφίρροπη και πιο δύσκολη σε πρόβλεψη από τις σημερινές αναμετρήσεις. Αν θα πρέπει να στηριχθούμε κάπου (αν και δεν μας ευνοεί γιατί δεν προσφέρετε) είναι τα μεγάλα σκορ. Ψηλότερα βαθμολογικά η φιλοξενούμενοι αλλά με αστάθεια στην απόδοση τους. Οι γηπεδούχοι πιο σταθεροί βρίσκονται ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας  με την φόρμα τους να δείχνει μια τάση προς το ( Χ ) 3,25.

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ  κωδ.123
Αντίστοιχο βαθμό δυσκολίας έχει και το συγκεκριμένο ματς για τους 16 στο κύπελλο Ισπανίας. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ και φυσικά επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου σε 1 εβδομάδα από σήμερα. Με αρκετές αλλαγές ως  είθισται  στο κύπελλο και οι 2 ομάδες. Η μέχρι τώρα πορεία και των 2 ομάδων βγάζει Over όμως τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δείχνουν γενικότερα ένα «κούμπωμα» στο θέμα του σκοραρίσματος. Διπλωματική η επιλογή μας στο ( 2-3goal ) 1,75 όπου αναμένουμε κάπου εκεί στην μέση να κρίνεται το ματς. Ως εναλλακτική το ( HM X ) 1,85 λόγω της ιδιαιτερότητας του θεσμού είναι και αυτό επιλογή μας.

ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ  κωδ.118
Σε αντιφατικά γεγονότα πέφτουμε εδώ. Η γηπεδούχος έχει στα υπέρ της το 1ο ματς (Απερτούρα) όπου κέρδισε εκτός έδρας με 1-2 την Παλεστίνο. Επίσης κλίμα γιορτινό ίσως και ευφορίας στην ομάδα της Κομπρελόα αφού συμπληρώνει 38 χρόνια  από την ίδρυση της. Στα κατά έχουμε την κάκιστη εικόνα και βαθμολογική θέση της γηπεδούχου όπου τερμάτισε τελευταία στην Απερτούρα αλλά και το «σπάσιμο» από την ομοσπανδία να μην τους επιτρέψει να αγωνιστούν στο νέο τους γήπεδο. Με αρκετά επίσης προβλήματα μεταξύ διοίκησης και προπονητή αλλά και οικονομικά θέματα να ξεβράζονται. Στην παρούσα χρονική περίοδο νομίζω οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν του διπλού θα ήτανε υπερβολικά αισιόδοξο. Η φιλοξενούμενη ομάδα σοβαρή και σαφώς με ποιοτικότερο ρόστερ θα πάρει την ρεβάνς αυτή τη φορά. Άποψη μας ότι θα το κάνουν και εύκολα. Οπότε πέρα από το διπλό ( 2 ) 2,35 έχουμε και το ( 4-6goal ) 2,60 με την «συνδρομή» και της γηπεδούχου.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments