Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ολοκληρώθηκε το camp ιστιοπλοίας

Ολοκληρώθηκε το camp ιστιοπλοίας

0
rousakis agonas
Dodekanisos

Με ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, o Ναυτικός όμιλος Ρόδου ολοκλήρωσε το αγωνιστικό πρόγραμμά του για τη χρονιά 2014. Ο ναυτικός όμιλος Ρόδου διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά προπονητικό Camp ιστιοπλοΐας για σκάφη optimist, Laser 4,7 και RDL, από 27 έως 30 Δεκεμβρίου.

Ο διασυλλογικός αγώνας, κύπελλο «Εμμ. Ρουσάκης», προς τιμήν του αείμνηστου Νομικού συμβούλου του ΝΟΡ και επίτιμου μέλους, ήταν ένας αγώνας συναρπαστικός λόγω του έντονου ανταγωνισμού που υπήρξε μεταξύ των αθλητών που συμμετείχαν. Με τη συμμετοχή τριάντα πέντε (35) αθλητών από τρείς (3) Ναυτικούς Ομίλους της περιφέρειάς μας διεξήχθησαν 7 ιστιοδρομίες.

Με την ένταση του ανέμου να κυμαίνεται από 5 έως 12 knots, πραγματοποιήθηκαν 7 ιστιοδρομίες και στις τρείς κατηγορίες. Λόγω του υψηλού επιπέδου των αθλητών, διεξήχθηκαν συναρπαστικές ιστιοδρομίες με πολλές ανακατατάξεις. Ο Ν.Ο. Ρόδου ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες όλων και διοργάνωσε άρτιους ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

Το προπονητικό camp, η διοργάνωση αυτή με το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων αθλητών, έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές του ΝΟΡ να προετοιμαστούν πάρα πολύ καλά για τους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες στις κατηγορίες LASER RDL και 4,7 αλλά και του περιφερειακού πρωταθλήματος optimist και Laser 4.7 από το οποίο θα προκριθούν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες πρόκρισης για την εθνική ομάδα αλλά και στα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών αυτών που θα ακολουθήσουν.

Πιστεύουμε ότι οι αθλητές μας θα είναι έτοιμοι για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των αγώνων αυτών και στο μεγάλο ανταγωνισμό που θα δημιουργηθεί λόγω του υψηλού επιπέδου των αθλητών που θα λάβουν μέρος.

Ολοκληρώνοντας, σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου και τον Ναυτικό Όμιλο Κω που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Αθλητές και συνοδοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο για την φιλοξενία που τους προσφέρθηκε όσο και για τις καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθηκαν οι ιστιοδρομίες.

Ευχαριστούμε το Διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Γεωργά Λουκά για την άρτια φιλοξενία του ξενοδοχείου “Plaza” και τον κ. Κλαδογένη Κυριάκο που μας παραχώρησε το ιστιοπλοϊκό σκάφος «TUCACU” για την επιτροπή αγώνων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments