Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είναι αυτοί που λέμε, γκολ και ξύλο»!

«Είναι αυτοί που λέμε, γκολ και ξύλο»!

0
Dodekanisos

Αποβλήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ακουσιλάου με τον Άγιο Ισίδωρο ο οποίος έληξε με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων, ο προπονητής των Φανενών Γιώργος Ξύπας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Βλάχος έγραψε πολλά στο φύλλο αγώνος μιλώντας για εξύβριση του και σπρωξίματα από πλευράς του έμπειρου τεχνικού. Το «News12» επικοινώνησε με τον Γιώργο Ξύπα πoυ προχώρησε στην παρακάτω δήλωση σχετικά με το περιστατικό και τι μεσολάβησε για να φτάσει να χάσει την ψυχραιμία του. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Διανύουμε την 15η αγωνιστική. Δεν έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα σε διαιτητή. Εάν κάποιος έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα να έρθει να το πει. Μέχρι σήμερα σε μερικά παιχνίδια αδικηθήκαμε και σε άλλα ευνοηθήκαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το γνωρίζω καλά. Ούτε στη μία περίπτωση αλλά ούτε και στην άλλη δεν διαμαρτυρήθηκα σε οποιοδήποτε διαιτητή. Έδινα συγχαρητήρια και σε όλες τις περιπτώσεις και έφευγα από το γήπεδο. Πάμε όμως στο συγκεκριμένο περιστατικό. Γύρω στο 18’ και ενώ η ομάδα μου είχε προηγηθεί με 0-1 ύστερα από ένα μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή μου σε αντίπαλο παίκτη, δίπλα από τον διαιτητή, ο συγκεκριμένος  παίκτης σηκώθηκε και εξύβρισε τον ποδοσφαιριστή μας με τη φράση «άντε και γαμ#@σου»».

Ο διαιτητής έδωσε και στους δύο κίτρινη κάρτα, παρόλο που ήταν σε απόσταση αναπνοής από τη φάση και άκουσε και ο ίδιος όπως και όλο το γήπεδο την φράση του ποδοσφαιριστή του Αγίου Ισιδώρου. Εδώ να τονίσω πως για τον ίδιο λόγο εμείς σε άλλα παιχνίδια έχουμε δει παίκτες μας να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια. Με το που τελειώνει το πρώτο μέρος, μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να βρίσω τον διαιτητή, τον ρωτάω σε έντονο ύφος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έδωσε κίτρινη κάρτα, στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που είπε κάτι το οποίο έγινε αντιληπτό από όλο το γήπεδο αλλά και από τον ίδιο. Χωρίς να τον εμποδίσω και δίχως να πάρω καμιά απάντηση μπήκε στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια ο παρατηρητής αγώνα κ. Αγρέλλης έρχεται και με ενημερώνει ότι έχω αποβληθεί. Μαινόμενος εγώ μπαίνω στα αποδυτήρια και με πιο έντονο ύφος από πριν και επιθετικότητα τον ρωτάω γιατί απέβαλλε εμένα και γιατί δεν απέβαλλε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Στη συνέχεια βγήκα από τον αγωνιστικό χώρο όντας, όπως ήταν φυσικό, εξαγριωμένος με αυτό που έγινε, με αποτέλεσμα μερικοί θερμόαιμοι φίλοι του Αγίου Ισιδώρου να κινηθούν απειλητικά προς το μέρος μου και προς το μέρος παράγοντα του Ακουσιλάου. Προς τιμήν τους όμως κάποιοι ψυχραιμότεροι τους απομάκρυναν και τα «αίματα» ηρέμησαν. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που λέμε λαϊκά «Γκολ και ξύλο». Ακόμη αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν ο διαιτητής να συγκράτησε και την παραμικρή κουβέντα την οποία είπα, την οποία και σημείωσε στο φύλλο αγώνος, ενώ την ίδια στιγμή δεν άκουσε δίπλα του την εξύβριση του αντιπάλου ποδοσφαιριστή;»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments