Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κέρδισε το ματς… έχασε τον Κουλιμπαλί

Κέρδισε το ματς… έχασε τον Κουλιμπαλί

0
Dodekanisos

Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ΑΕ Κατταβιάς πέρασε νικηφόρα (2-0)  από την Αρχίπολη απέναντι στον Εθνικό και συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» στον βαθμολογικό πίνακα του Α’ ομίλου. Το σημαντικό για τους Αρχιπολενούς είναι ότι είχαν αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους και συγκεκριμένα παιδιά του χωριού όπως οι Δ. Φλεβάρης, Π. Κήπουλας, Χ. Χατζηγεωργίου και Μ. Λυριστής.

Παρ’ όλα αυτά η Κατταβιά δεν συνάντησε δυσκολίες ενώ παράλληλα διαμαρτύρεται τόσο για την αποβολή του Κουλιμπαλί (θεωρεί ότι η πρώτη κίτρινη για θέατρο ήταν λάθος) όσο και για μια φάση στο 9’ όταν ο Νασόπουλος με κόρνερ έδωσε στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα με τους φιλοξενούμενους να θεωρού πως πέρασε τη γραμμή και θα έπρεπε να κατακυρωθεί γκολ.

Το 0-1 για τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχε ο Τσακμακίδης στο 37’ ενώ τα γκολ των Κατταβεννών διπλασίασε ο Νασόπουλος με εκτέλεση πέναλτι στο 52’ (0-2), ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μήτρου. Στο 72’ είχαμε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Κουλιμπαλί, ο οποίος θα χάσει τον επόμενο αγώνα της ομάδας του με τον Ορφεά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης έχοντας για βοηθούς τον Ορφανό και τον Καλκαβούρα.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Ζααλούκ, Ορφανός, Τσακίρης Γ., Λυριστής Μ., Αλευρόπουλος, Μπαδιεριτάκης, Φλεβάρης Δ. (63’ Κυριαζάκος), Καραγιάννης, Μπόσινας, Ξύπας (30’ Χατζηγεωργίου Χ.), Μοσχούς (71’ Κήπουλας)

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Σαλαμστράκης, Στεφανάκης, Νασόπουλος, Μαίλης, Τσακμακίδης (61’ Μαριεττάκης), Μήτρου (87’ Κυπριώτης), Ντούπης (65’ Τραγάκης), Κουλιμπαλί

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments