Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη με… ροκ «νότες»!

Νίκη με… ροκ «νότες»!

0
Dodekanisos

Επεισοδιακό ήταν το ματς του Αγίου Ισιδώρου με τον Ακουσίλαο το οποίο έληξε με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο προπονητής των φιλοξενούμενων είχε μια λεκτική διαμάχη με τον διαιτητή του αγώνα κ. Βλάχο με συνέπεια να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στις εξέδρες παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι, όπως αναφέρει ο ίδιος ο τεχνικός των Φανενών. Στα καθαρά αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και εκμεταλλευόμενοι αφενός τα λάθη των παικτών του Ακουσιλάου και αφετέρου τον αποσυντονισμό που προήλθε απ τα γεγονότα της ανάπαυλας κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ για λογαριασμό του Ακουσιλάου ο Παπακωνσταντίνου με σουτ ύστερα από ασιστ του Καβουκλή (0-1). Στο 31’ ο Μερεσιώτης με πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον τερματοφύλακα των Φανενών, Κοντογιάννη και έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (44’) ο Κουτσουμπάρης με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Καρτάλη έδωσε το προβάδισμα στον «Άγιο» με 2-1.

Πάλι ο Κουτσουμπάρης στο 62’ χρίστηκε σκόρερ, αυτή τη φορά με ωραίο διαγώνιο σουτ που δεν άφησε περιθώρια στον Κοντογιάννη «γράφοντας» έτσι το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης ήταν οι Βλάχος, Δημητριάδης και Κουλουρίδης.

 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ : Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Δημητράκης Π., Βονάκης, Αντωνόπουλος, Κώτσος, Καρτάλης (65’ Χατζηνικόλας), Γεωργαλλής Αργ.(80’ Σάββενας Κ.), Μερεσιώτης, Διακοπαρασκευάς Π. (90’ Σάββενας Μ.), Κουτσουμπάρης

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Μπιλιάς (50’ Ευθυμίου), Αρφαράς, Κώστας (70’ Χατζηδημητρίου) , Γιορδαμνής, Θεοδοσίου (65’ Σότα), Σάββενας, Τσίγκρηλας, Παστός, Καβουκλής, Παπακωνσταντίνου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments