Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ιάλυσος – Φωστήρας LIVE

Ιάλυσος – Φωστήρας LIVE

0
4
Dodekanisos

Την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας έχει σήμερα ο Ιάλυσος ο οποίος υποδέχεται στις 3μ.μ. στο «Οικονομίδειο» τον Φωστήρα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «ερυθροκίτρινοι» στο τελευταίο παιχνίδι του 2015, θέλουν το «τρίποντο» το οποίο θα είναι πάρα πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Το news12 θα είναι για μια ακόμα φορά στο γήπεδο και θα σας δώσει την δυνατότητα να ενημερώνεστε live για τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι.

Αρκετός κόσμος στο “Οικονομίδειο”. Η μια εξέδρα έχει γεμίσει ενώ και η άλλη έχει μαζέψει ήδγη αρκετούς θεατές.

14.47: Οι δυο ομάδες έχουν ολοκληρώσει το ζέσταμα του και αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για να κάνουν σε λίγο την επίσημη εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ηλιόλουστη ημέρα στη Ρόδο. Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες για να παιχθεί ποδόσφαιρο.

ΓΚΟΛ 0 – 1: Στο 2′ ο Φυλακούρης μάρκαρε κανονικά τον Καϊμακαμούδη αλλά προς γενική έκπληξη ο διαιτητής έδωσε πέναλτι! Εκτέλεσε ο Δωροβίνης κάνοντας το 0 – 1 αλλά το παιχνίδι σταμάτησε για ένα πεντάλεπτο περίπου λόγω των έντονων διαμαρτυριών των γηπεδούχων.

Αστέια απόφαση του διαιτητή η οποία ξεσήκωσε ολο το γήπεδο σε μια φάση όπου ούτε οι ίδιοι οι φιλοξενούμενοι κατάλαβαν ότι έδωσε πέναλτι υπερ τους.

Κίτρινη κάρτα στον Παφιάκη για μαρκάρισμα στον Στάμο.

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο “Οικονομίδειο” καθώς κανείς ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δόθηκε τέτοιο πέναλτι.

Κίτρινη κάρτα και στον Καλημέρη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κοιλιάρα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ωραία κάθετη του Κοιλιάρα στον Σπάρταλη στο 14′. Ο οπαίκτης του Ιάλυσου βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.

Πέναλτι για τον Ιάλυσο στο 15′. Μετά από φάουλ που εκτελέστηκε στην περιοχή, ο Σπάρταλης δέχθηκε μαρκάρισμα και έπεσε στι έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.

ΓΚΟΛ 1 – 1: Στο 16′ ο Λιόσης εκτέλεσε το πέναλτι και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).

Απαιτείται ριπλέϊ για να φανεί αν σωστά δόθηκε το πέναλτι στον Ιάλυσο. Πάντως η αίσθηση που δημιουργήθηκε στον κόσμο είναι ότι ο διαιτητής πήγε στην άσπρη βούλα, έχοντας μάλλον τύχεις για το αστείο πέναλτι που υπέδειξε υπερ του Φωστήρα στο 2′. Ο παρατηρητής του μάλλον θα έχει πολύ δουλειά να κάνει…

Μετά από δεκαεπτά λεπτά αγώνα, πέρα από τα δυο πέναλτι δεν έχουμε δει τίποτα άλλο στο “Οικονομίδειο” έως τώρα. Ο Ιάλυσος πάντως μετά την ισοφάριση φένεται να έχει ηρεμήσει μετά τον εκνευρισμό που του προκάλεσε ο διαιτητής.

Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου προσπαθούν να βάλουν τη μπάλα κάτω και να παίξουν παιχνίδι κατοχής με τον Φωστήρα να αμύνεται.

ΓΚΟΛ 2 – 1: Στο 21′ από βαθιά μπαλιά του Ρεκλείτη, ο Σπάρταλης έφυγε στην αντεπίθεση και αφού έκανε μια ωραία περιστροφή γύρω από τον άξονα του αποφεύγοντας ωραία και τον Βελέτη, με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 1.

Απόλυτος κυρίαρχος πλέον στο παιχνίδι ο Ιάλυσος ο οποίος έχει αποκτήσει τον γνωστό καλό του ρυθμό.

ΓΚΟΛ 2 – 2: Στο 32′ ο Μαγγίνας έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Καϊμακαμούδης στόπαρε τη μπάλα ανάμεσα στα στόπερ και κεραυνοβόλησε τον Λουτριώτη μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2 – 2.

Κρύο γκολ δέχθηκε ο Ιάλυσος καθώς αδράνησε το κένρο της άμυνας του.

ΓΚΟΛ 3 – 2: Ο Μαθιός στο 35′ έσπασε ωραία τη μπάλα στον Σπάρταλη μέσα στην περιοχή ο ο οποίος αν και έφυγε λίγο πλάγια κατάφερε να πλασάρει. Η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα αλλά πάνω στην γραμμή ο Βελέτης την έδιωξε. Στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι, πέρασε τη γραμμή, έφθασε πάλι στον Βελέτη ο οποίος πήγε να την διώξει ξανά αλλά την έστειλε πιο μέσα. Αυτογκολ για τον Φωστήρα ο οποίος παρουσιάζει πολλά κενά στην άμυνα του.

Στο 40′ φάουλ για τον Ιάλυσο σε καλό σημερίο. Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας στο ύψος του πέναλτι αλλά η κεφαλιά του Φυλακούρη ήταν άστοχη καθώς η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στο 43′ ο Λάσκαρης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σταυλά. Με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Φωστήρας.

Στι 45′ ο διαιτητής απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή του Φωστήρα κ. Ψυρρόπουλο επειδή διαμαρτυρόταν. Από την είσοδο των αποδυτηρίων βλέπει το παιχνίδι ο προπονητής των φιλοξενούμενων.

Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Στο 51′ ο Μαθιός μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και σούταρε δυνατα αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Δώδεκα λεπτά παίζουμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμή. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει αισθητά.

Ο Ιάλυσος μπορεί και διαχειρίεται έως τώρα πολύ καλά το παιχνίδι κρατώντας μακριά από την εστία του τους παίκτες του Φωστήρα.

Κίτρινη κάρτα στον Δωροβίνη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κοκκίνη.

Στο 62′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Ρεκλείτης έκανε βαθιά μακρινή μπαλιά στν Μαθιό ο οποίος ήταν μόνος του στην περιοχή και λίγο πλάγια αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ήτν άστοχο καθώς η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 66′ ο Δωροβίνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο αλλά η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ το οποίο στη συνέχεια πέρασε ανεκμεταλλεύτο για την ομάδα του Ταύρου.

Στο 68′ ωραία αντεπίθεση με τον Λύρα που πήρε τη μπάλα στο κενό χώρο και μπήκε στην περιοχή κάνοντας τις προσποιήσεις και το σουτ με το οποίο κέρδισε κόρνερ μιας και η μπάλα κόντραρε στον Παραρά.

ΓΚΟΛ 4 – 2: Στο 71′ ο Λιόσης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να παίρνει εξωτερικά φάλτσα και να φεύγει μακριά. Έτρεξε όμως ο Κοιλιάρας, την πρόλαβε και έκανε σέντρα για τον Σπάρταλη ο οποιος με κεφαλιά πέτυχε το 4 – 2.

Ο Φωστήρας δεν δείχνει ικανός στο δεύτερο ημίχρονο ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ο Ιάλυσος.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 4 – 2. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ

Διαιτητής είναι ο Βαγγέλης Γρατσάνης από τα Τρίκαλα και «βοηθοί» του οι Μανουράς (Τρίκαλα) και Δημόπουλος (Δυτική Αττική).Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (80′ Κ. Χειμωνέττος), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης,  Κοκκίνης, Σπάρταλης (89′ Πλύγκος), Μαθιός (64′ Λύρας), Κοιλιάρας
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Χαλκιάς, Καλημέρης (87′ Κολιόπουλος), Παραράς, Βελέτης (75′ Σελμανάϊ), Μαγγίνας, Στάμος,  Καϊμακαμούδης, Ντάφλος (61′ Κούτρος), Δωροβίνης, Λάσκαρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments