Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ένας Ιάλυσος για τίτλο!

Ένας Ιάλυσος για τίτλο!

1
ialisos fostiras
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος είναι φτιαγμένος για τον τίτλο! Αυτό είναι το συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει κάποιος από το παιχνίδι με τον Φωστήρα. Δεν είναι μόνο το ότι οι παίκτες του Πέτρου Μίχου κέρδισαν με 4 – 2 αλλά πολύ περισσότερο το ότι έδειξαν μεγάλο τσαγανό απέναντι στις πολλές αντιξοότητες της αναμέτρησης.. Αντιξοότητες που φάνηκαν από το ξεκίνημα μιας και ο διαιτητής πριν καν συμπληρωθεί το 2′ έδωσε ένα αστείο πέναλτι – δώρο στους φιλοξενούμενους με το οποίο ο Φωστήρας προηγήθηκε στο σκορ. Ο Ιάλυσος δεν το έβαλε κάτω και στη συνέχεια έβαλε τη μπάλα κάτω, φθάνοντας αρχικά στην ισοφάριση και στη συνέχεια παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ. Κλήθηκαν μάλιστα να αντιμετωπίσουν άλλη μια δυσκολία όταν ο Φωστήρας κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια σοβαρή αδράνεια στην άμυνα και να φθάσει στην ισοφάριση, όμως ήταν πάλι αυτοί που έπρεπε. Δεν τους πήρε από κάτω και παίζοτας με περίσσιο πάθος και δύναμη κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα και να “καθαρίσουν” το παιχνίδι. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου (που έχασε για πρώτη φορά) που πλέον ανοίγει ξεκάθαρα την όρεξη στην ροδίτικη ομάδα για πολλά περισσότερα πράγματα. Ο φετινός Ιάλυσος είναι ξεκάθαρο ότι διαθέτει μέταλλο και μια άλλη νοοτροπία που έχει περάσει στους παίκτες του ο Πέτρος Μίχος και μου μέχρι τώρα κάνει την διαφορά.
Το φιλμ του αγώνα
Διαβάστε όλο το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό αποτυπώθηκε στο live του news12:
ΓΚΟΛ 0 – 1: Στο 2′ ο Φυλακούρης μάρκαρε κανονικά τον Καϊμακαμούδη αλλά προς γενική έκπληξη ο διαιτητής έδωσε πέναλτι! Εκτέλεσε ο Δωροβίνης κάνοντας το 0 – 1 αλλά το παιχνίδι σταμάτησε για ένα πεντάλεπτο περίπου λόγω των έντονων διαμαρτυριών των γηπεδούχων.
Πέναλτι για τον Ιάλυσο στο 15′. Μετά από φάουλ που εκτελέστηκε στην περιοχή, ο Σπάρταλης δέχθηκε μαρκάρισμα και έπεσε στι έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.
ΓΚΟΛ 1 – 1: Στο 16′ ο Λιόσης εκτέλεσε το πέναλτι και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
ΓΚΟΛ 2 – 1: Στο 21′ από βαθιά μπαλιά του Ρεκλείτη, ο Σπάρταλης έφυγε στην αντεπίθεση και αφού έκανε μια ωραία περιστροφή γύρω από τον άξονα του αποφεύγοντας ωραία και τον Βελέτη, με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 1.
ΓΚΟΛ 2 – 2: Στο 32′ ο Μαγγίνας έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Καϊμακαμούδης στόπαρε τη μπάλα ανάμεσα στα στόπερ και κεραυνοβόλησε τον Λουτριώτη μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2 – 2.
ΓΚΟΛ 3 – 2: Ο Μαθιός στο 35′ έσπασε ωραία τη μπάλα στον Σπάρταλη μέσα στην περιοχή ο ο οποίος αν και έφυγε λίγο πλάγια κατάφερε να πλασάρει. Η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα αλλά πάνω στην γραμμή ο Βελέτης την έδιωξε. Στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι, πέρασε τη γραμμή, έφθασε πάλι στον Βελέτη ο οποίος πήγε να την διώξει ξανά αλλά την έστειλε πιο μέσα. Αυτογκολ για τον Φωστήρα ο οποίος παρουσιάζει πολλά κενά στην άμυνα του.
Στο 40′ φάουλ για τον Ιάλυσο σε καλό σημερίο. Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας στο ύψος του πέναλτι αλλά η κεφαλιά του Φυλακούρη ήταν άστοχη καθώς η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στο 43′ ο Λάσκαρης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σταυλά. Με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Φωστήρας.
Στο 51′ ο Μαθιός μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και σούταρε δυνατα αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 62′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Ρεκλείτης έκανε βαθιά μακρινή μπαλιά στν Μαθιό ο οποίος ήταν μόνος του στην περιοχή και λίγο πλάγια αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ήτν άστοχο καθώς η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 66′ ο Δωροβίνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο αλλά η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ το οποίο στη συνέχεια πέρασε ανεκμεταλλεύτο για την ομάδα του Ταύρου.
Στο 68′ ωραία αντεπίθεση με τον Λύρα που πήρε τη μπάλα στο κενό χώρο και μπήκε στην περιοχή κάνοντας τις προσποιήσεις και το σουτ με το οποίο κέρδισε κόρνερ μιας και η μπάλα κόντραρε στον Παραρά.
ΓΚΟΛ 4 – 2: Στο 71′ ο Λιόσης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να παίρνει εξωτερικά φάλτσα και να φεύγει μακριά. Έτρεξε όμως ο Κοιλιάρας, την πρόλαβε και έκανε σέντρα για τον Σπάρταλη ο οποιος με κεφαλιά πέτυχε το 4 – 2.
Διαιτητής ήταν ο Βαγγέλης Γρατσάνης από τα Τρίκαλα και «βοηθοί» του οι Μανουράς (Τρίκαλα) και Δημόπουλος (Δυτική Αττική). Στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλά λάθη με αποκορύφωμα βέβαια τη φάση του πέναλτι υπέρ οπυ Φωστήρα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (80′ Κ. Χειμωνέττος), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Σπάρταλης (89′ Πλύγκος), Μαθιός (64′ Λύρας), Κοιλιάρας
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Χαλκιάς, Καλημέρης (87′ Κολιόπουλος), Παραράς, Βελέτης (75′ Σελμανάϊ), Μαγγίνας, Στάμος, Καϊμακαμούδης, Ντάφλος (61′ Κούτρος), Δωροβίνης, Λάσκαρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas.m
kostas.m
8 years ago

panta teties omorfies.fortsa ialisara