Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Η πρόκριση στον Άρη

Η πρόκριση στον Άρη

1
aris_kleanthis
Dodekanisos
Ο Άρης Αρχαγγέλου θα είναι η μια ομάδα που θα διεκδικήσει το φετινό τρόπαιο του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι «κιτρινόμαυροι» του Στάθη Φαρμακίδη αν και με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, κέρδισαν στο γήπεδο τους με 1 – 0 τον Κλεάνθη Παραδεισίου και έτσι πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Αντώνης Ξύπας στο 88’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Είχε προηγηθεί σουτ του Λαμάι και κόντρα πάνω στον Παπαδημήτρη. Στο 58’ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του διαιτητή ο Μαγιόγλου για αντικανονικό μαρκάρισμα και έτσι ο Άρης συνέχισε με δέκα. Σε γενικές γραμμές, στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τον Κλεάνθη πάντως να έχει μια ελαφρά υπεροχή. Στην επανάληψη, παρά το ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, σταδιακά ανέβαζαν στροφές και από το 75’ και μετά φαινόντουσαν μάλιστα πολύ πιο δραστήριοι επιθετικά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μάμμης και «βοηθοί» του ήταν οι Μανώλης Κυρίτσης και Λευτέρης Χαρισμανίδης. Ο Κλεάνθης διαμαρτύρεται για μια φάση στο 13’ όπου και ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Λαμάϊ πάνω στον Γεωργαλλή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ξύπας (94’ Κοτσίκος), Μάκρας, Τσελεπίδης, Λαμάϊ, Κοντόγιαννος, Στάτης, Λαμπριανός, Παποικονόμου (92’ Μπεκάσι), Μαγιόγλου, Μαρκόπουλος (89’ Θρήσκος)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Χατζηθεοδωράκης, Νικολός, Καρίκης (89’ Μεμοτσέλα), Παπαδημήτρης, Γεωργαλλής, Σάββενας, Παπακωνσταντίνου (78’ Καρυπίδης), Πολυμένωφ (66’ Κούρος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
killer
killer
12 years ago

gia alli mia fora apodixtike oti o kleanthis einai mia apo tis xeiroteres omades tou topikou………..apo noumera mesa stin omada sas kala pate ……………ksupna maxli…….itheles kai protathlima stin arxi………