Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Η Pfizer δεν υποχρεώνει τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν;

Η Pfizer δεν υποχρεώνει τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν;

0
Dodekanisos

Στην εποχή της …υποχρεωτικότητας (τουλάχιστον σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδες), η Pfizer, φαίνεται πως δεν υποχρεώνει τους υπαλλήλους της να κάνουν το εμβόλιο! Ακούγεται ίσως απίστευτο αλλά φαίνεται πως είναι αληθινό. Και αυτό αποδεικνύεται από ένα εσωτερικό έγγραφο της εταιρείας προς το προσωπικό της. Σύμφωνα με αυτό, να μεν γίνεται λόγος για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, όμως από εκεί και πέρα δίνει στη δυνατότητα σε όποιον δεν θέλει να μην το κάνει. Και τον υποχρεώνει να υποβάλλεται σε pcr τεστ δυο φορές την εβδομάδα.

Απειλούν να παραιτηθούν 160 Βουλευτές

Στο μεταξύ, 160 Βουλευτές του Σαν Φραντζίσκο απειλούν να παραιτηθούν και να αναζητήσουν αλλού εργασία λόγω της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Οι αξιωματούχοι του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι όλοι οι υπάλληλοι της πόλης θα πρέπει να εμβολιαστούν ή να αντιμετωπίσουν πιθανή απόλυση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και πολλά μέλη του Αμερικανικού στρατού σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Έχουν δηλώσει ότι θα παραιτούνταν αν οι ένοπλες δυνάμεις καθιστούσαν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια για το θέμα αυτό τα οποία κάνουν λόγο για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς το Σεπτέμβριο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments