Αρχική Στήλες Απόψεις Η μεγάλη ευκαιρία του Αυγενάκη να γίνει …λαϊκός ήρωας!

Η μεγάλη ευκαιρία του Αυγενάκη να γίνει …λαϊκός ήρωας!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Δημήτρης Δραγάτης

Το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν οι απόψεις σχετικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση και πως πρέπει να γίνει. Όπως αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα πλέον και ο απλός φίλαθλος που ενημερώνεται για τις εξελίξεις μάλλον αποσβολωμένος, η μεγάλη «μάχη» γίνεται για τα συμφέροντα και τα λεφτά των τηλεοπτικών. Η Super League 2 δεν συμφωνεί με τίποτα γιατί δεν θέλει να χάσει μεγαλύτερο κομμάτι από την τηλεοπτική πίτα.

Από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει ρίξει το μπαλάκι στις ομάδες και στις Λίγκες, είναι προφανές το ότι άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί διότι πολύ απλά οι ομάδες δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσουν μεταξύ τους ποτέ. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να κάνει μια δυναμική παρέμβαση. Να το πάρει πάνω του και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κόβοντας τον βήχα στους …μάγκες μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους και τίποτε άλλο.

Η κυβέρνηση έχει όλο το δικαίωμα αν πράγματι θέλει το καλό του ποδοσφαίρου, να σταματήσει το …αλισβερίσι των μικροπολιτικών και να κατευθύνει τα πράγματα σε μια …οριζόντιο απόφαση μήπως σώσουμε κάτι έστω την ύστατη στιγμή. Ο φίλαθλος κόσμος περιμένει επιτέλους να δει κάτι αξιοκρατικό και ξεκάθαρο. Είναι φανερό πως το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν δυο …χθες.

Οι υγιώς σκεπτόμενοι αντιλαμβάνονται ότι όσο το δυνατόν λιγότερες ΠΑΕ, τόσο καλύτερο για τα Ελληνικά δεδομένα. Γιατί και το κράτος θα μπορεί ευκολότερα να δώσει καλά οικονομικά κίνητρα στις ομάδες και θα επιβιώσουν αυτές που πραγματικά αξίζουν. Γιατί αυτές που πραγματικά αξίζουν και έχουν όλα τα εχέγγυα μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται στο ποδόσφαιρο, κακό του κάνουν. Λευτέρη Αυγενάκη, πάρτο επιτέλους πάνω σου και βάλε τα πράγματα στη θέση τους. Θα σε γράψει η ιστορία…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments