Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ΠΑΝΘΗΡΕΣ: O απολογισμός της χρονιάς από τον Γιώργο Αγγελάκη

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: O απολογισμός της χρονιάς από τον Γιώργο Αγγελάκη

0
Dodekanisos

Τον απολογισμό της χρονιάς για τα τμήματα τα οποία είχε υπό την δική του ευθύνη κάνει με δηλώσεις του ο προπονητής των Πανθήρων Γιώργος Αγγελάκης. Αναφέρθηκε στην Κ12, την Κ14 αλλά και την Κ16. Αναλυτικά:

Για την Κ12: «Σαν διοργάνωση ήταν πολύ ποιοτική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο υπεύθυνος της ΕΠΣΔ Γιάννης Μικρόπουλος έκανε μια φοβερή οργάνωση και παρείχε στα παιδιά ακριβώς αυτό που ζητάνε, δηλαδή πολλούς αγώνες, διασκέδαση και παιχνίδι. Όσον αφορά τη δική μας παρουσία, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 1η θέση του πρωταθλήματος μέχρι και τη διακοπή. Τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Μεγάλος στόχος μας ήταν η προετοιμασία τους για το επόμενο στάδιο που είναι η Κ14. Βοηθήσαμε τα παιδιά δίνοντας τους σε αρκετά από αυτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Κ14 και αυτό σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό. Επίσης το δεύτερο τμήμα της Κ12 που και αυτό πήρε μέρος στο πρωτάθλημα, είχε μικρότερα ηλικιακά παιδιά τα οποία έδειξαν πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς σε όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό εξάλλου ήταν και ο κύριος μας στόχος για το τμήμα αυτό».

Για την Κ14: «Η οργάνωση του πρωταθλήματος δεν ήταν και τόσο καλή,. Αυτό το λέω γιατί οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν πολύ λίγες και τα παιδιά έπρεπε να περιμένουν σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και 2 ή 3 εβδομάδες για να παίξουν. Αυτό δυσκόλευε και το έργο μας σαν προπονητές για να μπορέσουμε να τα κρατήσουμε σε αγωνιστική φόρμα. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια. Το 90% απαρτιζόταν από παιδιά κάτω των 13 ετών. Μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν πλήρως στις δυσκολίες του πρωταθλήματος».

Για την Κ16: «Ήταν ένα πρωτάθλημα πολύ ποιοτικό. Θα μπορούσε να το ζηλέψει ακόμα …και η Α’ Κατηγορία μπορώ να πω. Υπήρχαν πολλές ομάδες, αγωνιστικά ισάξιες. Ο κόσμος ευχαριστιόταν να παρακολουθεί τα παιδιά να αγωνίζονται. Για την ομάδα μου έχω να πω ότι στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά τις πρώτες 6, 7 αγωνιστικές και αυτό οφειλόταν στην αλλαγή της φιλοσοφίας μας αλλά και στο ότι πολλά παιδιά προωθήθηκαν από την Κ14 και χρειαζόντουσαν κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα όμως έμεινε πολύ ευχαριστημένος γιατί η ομάδα άρχισε να βγάζει συνοχή και είχε ένα άριστο κλίμα κάνοντας σερί επιτυχίες».

Ο Γιώργος Αγγελάκης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλα τα παιδιά και όλα τα παιδιά που δουλέψαμε μαζί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments