Αρχική Αθλητικά νέα Η «ελεύθερη πτώση» του Τζακ Γουίλσιρ συνεχίζεται

Η «ελεύθερη πτώση» του Τζακ Γουίλσιρ συνεχίζεται

0
Φωτογραφία: The Athletic
Dodekanisos

Ο Τζακ Γουίλσιρ συνεχίζει να προπονείται με την Κόμο, σύλλογο της Serie B. Στα 29 χρόνια του καμία ομάδα δεν μπήκε στην διαδικασία να τον αποκτήσει. Ο υιός του διερωτάται πως έφτασε σε αυτό το σημείο ο πατέρας του. Την ίδια στιγμή ο Γουίλσιρ σκέφτεται να τερματίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του!  

Το δράμα του Τζακ Γουίλσιρ συνεχίζεται… Κάποτε θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στην θέση του. Οι συχνοί τραυματισμοί του στέρησαν μία λαμπρή καριέρα στην Άρσεναλ. Πλέον ο Τζακ Γουίλσιρ προπονείται με την Κόμο της Serie B. Ωστόσο δεν μπορεί να υπογράψει μαζί της, καθώς λόγω του Brexit, πλέον τα διαβατήρια της Αγγλίας δεν αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

«Ο χρόνος μου στην Αγγλία εξέπνευσε»

Ο 29χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ, μετά την λήξη του εξάμηνου συμβολαίου που είχε υπογράψει με τα «κεράσια». Ο ίδιος σκέφτεται να αποσυρθεί. Κανένας σύλλογος δεν ενδιαφέρεται για εκείνον. Δεν υπάρχει κανένας προορισμός. «Είχα σημαντική καριέρα και μερικές μεγάλες στιγμές, αλλά ο καιρός μου στην Αγγλία τελείωσε», δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport».

«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρεθώ σε αυτή την θέση. Όλοι μου έλεγαν «στα 28 ή τα 29 θα είσαι στο αποκορύφωμα της καριέρας σου. Πραγματικά πίστευα ότι αυτό θα συνέβαινε. Νόμιζα ότι θα έπαιζα ακόμα για την Εθνική Αγγλίας και ότι θα αγωνιζόμουν σε έναν κορυφαίο σύλλογο», τόνισε ο Γουίλσιρ στο «The Athletic». 

«Ο υιός μου καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά τι να του εξηγήσω;»

Ταυτόχρονα ο πρώην ποδοσφαιριστής των Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ, εξήγησε στην «Mundo Deportivo», πως ο εννιάχρονος υιός του Άρτσι, καταλαβαίνει τα πάντα. Μάλιστα τον ρωτάει: «Πως και δεν σε αγαπάει κανένας σύλλογος;» “Πώς να του εξηγήσω;” διερωτάται ο πρώην Άγγλος διεθνής. ”Μου μιλάει και με ρωτάει”: «Και το MLS;», ή «Γιατί όχι στην LaLiga;» ”Στο σχολείο, τα παιδιά γνωρίζετε ήδη πόσο σκληρά μπορεί να γίνουν… Και ρωτούν, δεν είναι καλός ο πατέρας σου στο ποδόσφαιρο;”

Δυστυχώς στην ζωή τίποτα δεν είναι δίκαιο. Ωστόσο στην περίπτωση του Γουίλσιρ παραμένει ένα μυστήριο το τι πήγε στραβά. Πλέον στα 29 του χρόνια κάνει έκκληση για μία τελευταία ευκαιρία. Είτε από έναν Ιταλικό ή Ισπανικό σύλλογο. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ενδεχόμενο της απόσυρσής του από την ενεργό δράση φαντάζει το επικρατέστερο σενάριο…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments