Αρχική Αθλητικά νέα Φιλική ήττα με 2-1 από την Ελβετία για την Ελλάδα

Φιλική ήττα με 2-1 από την Ελβετία για την Ελλάδα

0
Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Στίβεν Ζούμπερ να «οργιάζει» (ένα γκολ και ασίστ), η Εθνική Ελβετίας νίκησε 2-1 την Ελλάδα σε φιλική αναμέτρηση.

Την εκτός έδρας φιλική ήττα με 2-1 από την Ελβετία γνώρισε το βράδυ της Τετάρτης (1/9) η Εθνική Ελλάδας. Οι Ελβετοί είχαν σε μεγάλα κέφια τον Στίβεν Ζούμπερ της ΑΕΚ και έφτασαν δίκαια στην νίκη. Ειδικότερα, ο 30χρονος Ελβετός ποδοσφαιριστής σημείωσε ένα γκολ (στο έβδομο λεπτό) και μοίρασε μία ασίστ (στον Βάργκας, 51′). 

Στον αντίποδα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ προέβη σε αρκετές δοκιμές. Είδε κάποια πράγματα τα οποία ήθελε, ενώ μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής. Για την Ελλάδα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Παυλίδης στο 34′. 

Από εκεί και πέρα, αυτή η αναμέτρηση ήταν ένα καλό δείγμα ενόψει της συνέχειας. Θυμίζουμε πως έρχονται δύο αναμετρήσεις «φωτιά» που θα κρίνουν πολλά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Αρχικά, την Κυριακή (5/9), η Ελλάδα θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Κόσοβο στο πλαίσιο των προκριματικών. Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες διότι την Τετάρτη (8/9) θα αγωνιστεί εντός έδρας με την Σουηδία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΕΛΒΕΤΙΑ: Κόμπελ, Ροντρίγκες (46′ Λοτόμπα), Βίντμερ (46′ Γκαρσία), Τσόμερ (46′ Βάργκας), Σερ, Τσέσιγκερ, Ζούμπερ (64′ Φάσχναντ), Ζακάρια, Φρόιλερ, Σο (46′ Αμπίσερ), Σεφέροβιτς (68′ Σεκίρι).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (79′ Σάλιακας), Χατζηδιάκος (65′ Παπαδόπουλος), Μαυροπάνος, Τσιμίκας (46′ Γιαννούλης), Ζέκα, Μπουχαλάκης (46′ Σιώπης) , Κούτρης, Μπακασέτας (64′ Μάνταλος), Βρουσάι, Παυλίδης (69′ Δουβίκας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments