Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Φιλική ήττα με 2-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας υπέστη η Ρόδος

Φιλική ήττα με 2-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας υπέστη η Ρόδος

0
Φωτογραφία: karditsalive.net
Dodekanisos

Στο πλαίσιο φιλικού παιχνιδιού, που διεξήχθη στο γήπεδο των Τρικάλων, η Αναγέννηση Καρδίτσας υποχρέωσε την Ρόδο στην πρώτη της ήττα στην προετοιμασία με σκορ 2-1.  

Μετά από την… λευκή ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό και την νίκη με σκορ 1-0 σε βάρος της Β’ ομάδας της ΑΕΚ, η Ρόδος γνώρισε την πρώτη της ήττα στα φιλικά προετοιμασίας με ανατροπή από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ειδικότερα τα «ελάφια» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Παπάζογλου, ωστόσο δέχθηκαν γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ένα πέναλτι στα οποία δεν βρήκαν «απάντηση».

Το ματς

Τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά και δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή. Από εκεί και έπειτα, όμως, η Αναγέννηση ανέβασε τον ρυθμό της. Μάλιστα απώλεσε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες με προσπάθειες που είχαν Μπραμπίγια (δις), Μπενγκόα (δις) και Μπιανκόνι, για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο όλες σταμάτησαν πάνω στον Ηλιάδη, ο οποίος είχε τεράστια δουλειά στο πρώτο μέρος. Ότι δεν κατάφερε η Αναγέννηση, το κατόρθωσε η Ρόδος λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Δελαπόρτας γύρισε την μπάλα και σε κενή εστία ο Θανάσης Παπάζογλου την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1 των «ελαφιών». Έπειτα, η Αναγέννηση απώλεσε ευκαιρία να ισοφαρίσει και πριν το ημίχρονο. Όμως το πλασέ του Μπενγκόα απέκρουσε ο εξαιρετικός Ηλιάδης. 

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι εισήλθαν με την ίδια αποφασιστικότητα. Ο δραστήριος Μπενγκόα απείλησε με σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ηλιάδη. Η πίεση απέφερε καρπούς και στο 55′ πάλι ο Μπενγκόα με εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Ηλιάδη για το 1-1. Η Αναγέννηση ήταν ανώτερη σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και δίκαια έφτασε στην ισοφάριση. Στο 64′ ήρθε οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα τον αγώνα. Ο Ξέρρας ανατράπηκε εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Λώττας νίκησε τον Ηλιάδη και έγραψε το 2-1. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι. Ενώ ο ρυθμός λόγω και των πολλών αλλαγών έπεσε αισθητά. Τελικό σκορ 2-1 υπέρ της Αναγέννησης Καρδίτσας. 



 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments