Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Η εικόνα σε Α’ και Β’ Κατηγορία

Η εικόνα σε Α’ και Β’ Κατηγορία

0
20
Dodekanisos

Στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, Ιάλυσος και ΑΕΡΑ θα δώσουν αγώνα μπαράζ (μάλλον το άλλο σαββατοκύριακο) προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση. Εκτός από τις δυο αυτές ομάδες την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν ο 3ος Διαγόρας και ο 4ος Απόλλων Καλυθιών. Υποβιβάζεται ο Ευαγόρας και στα play out θα παίξουν οριστικά ο Ορφέας και η ΑΕ Λέρου.
Στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, ο Φοίβος είναι και μαθηματικά 1ος. Η 2η θέση είναι ακόμα ανοιχτή και θα παιχθεί μεταξύ Άρη (που έχει και το προβάδισμα) και Ρόδου. Ισχνό προβάδισμα για την 4η θέση έχει ο Κλεόβουλος Λίνδου καθώς έχει ένα βαθμό περισσότερο από τον 4ο Ηρακλή Μαριτσών. Την τελευταία αγωνιστική ο Κλεόβουλος υποδέχεται το αδιάφορο βαθμολογικά ΑΟ Βαθύ και ο Ηρακλής πηγαίνει στην Ψίνθο για να παίξει με τη Δόξα που θα είναι σίγουρα στα play out. Υποβιβάζεται ο ΑΣ Χάλκης και στα play out θα παίξουν ο ΑΟ Βαθύ και η Δόξα Ψίνθου. Η τελευταία, ακόμα και αν ισοβαθμήσει με τον Κολοσσό Κάστρου, υπερτερεί η ομάδα της Παλιάς Πόλης διότι κέρδισε και τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια.
Στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας 1ος είναι ο Εθνικός, 2ος ο Ποσειδώνας Καρπάθου και 3η η ΑΕ Κατταβιάς. Οι ομάδες αυτές προκρίνονται για τα play of. Στην ουρά αυτοί που θα παίξουν play out είναι ο Ροδιακός (12ος), ο Άγιος Ισίδωρος (11ος) και ο Ακουσίλαος (10ος).
Στον 2ο όμιλο, 1ος τερμάτισε ο Ευκλής, 2ος ο Αστέρας Μασσάρων και 3ος ο Ηρακλής Λάρδου οι οποίοι και προκρίνονται στην 2η φάση αγώνων όπου και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι ομάδες που θα παίξουν στα play out είναι Δαμάγητος (12ος), ο Νηρέας (11ος) και ο ΑΣ Τήλος (12ος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments