Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Έκλεισε» με νίκη η Αναγέννηση

«Έκλεισε» με νίκη η Αναγέννηση

0
anagennisi emponas
Dodekanisos

Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι και χωρίς σκοπιμότητες που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής, η Αναγέννηση Έμπωνας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2 – 1 του Νηρέα. Οι τυπικά γηπεδούχοι θα δώσουν το παρών στα play out και θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Η Αναγέννηση είχε σε γενικές γραμμές την υπεροχή, ωστόσο και ο Νηρέας έκανε ένα αρκετό καλό παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο διάστημα η υπεροχή ήταν μοιρασμένη και γενικά όσοι ήταν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που είχε και πολλές φάσεις.
Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη άνοιξε το σκορ στο 25’ με πλασέ του Λογοθέτη μέσα από την περιοχή. Ο Νηρέας ισοφάρισε στο 70’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Στούρη (1 – 1) αλλά στο 77’ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και πλασέ του Γεωργαντά διαμορφώθηκε το τελικό 1 – 2.
Καλύτεροι του Νηρέα οι Τσουβαλάς, Κουδούνης και Στούρης. Κορυφαίος της Αναγέννησης και ίσως και του αγώνα ο Γεωργαντάς. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Στάππας (όσο έπαιξε) και Γιασιράνης.
Καλή ήταν η διαιτησία του Σπάρταλη (Βασιλείου, Μάχλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττου, Ζούρδης Φιλ., Συράκος, Καρίνος, Χειμωνέττος (57’ Φλεβάρης), Στούρης, Βολιτάκης (76’ Χρονόπουλος), Τσουβαλάς, Καμπουράκης (76’ λ.τ. Ζούρδης Μερ.), Μοσκιού, Κουδούνης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καρπαθίου, Ζαμπελλάκης, Γιορδαμνής, Σφυράκης, Χριστοδούλου, Κωνσταντάκης, Γιασιράνης, Γεωργαντάς, Λογοθέτης (52’ Στάππας), Τσουκαλάς (73’ Βενέτης), Μανωλικάκης (46’ λ.τ. Χατζηθεοδωράκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments