Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ συναντήθηκε με τον Κολιάδη

0

Ανακοίνωση με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξη Κολιάδη εξέδωσε η διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Αναλυτικά:

“Την Παρασκευή 16/10 το νεοεκλεγέν ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ αντιδήμαρχο κο Αλέξανδρο Κολιάδη, στα πλαίσια της διαμόρφωσης καλλίτερων συνθηκών λειτουργίας στο ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ και κατ επέκταση την καλλίτερη εξυπηρέτηση των Αθλητικών Σωματείων του Στίβου.
Υπήρξε πνεύμα πολύ καλής συνεργασίας.
Διαπιστώθηκε η βούληση του προέδρου του ΔΟΠΑΡ για ουσιαστική στήριξη του Στίβου.
Η στήριξη αυτή θα πραγματοποιηθεί:
• Με τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα με σοβαρές παρεμβάσεις (περίφραξη, φωτισμός, συντηρήσεις, βελτίωση χλοοτάπητα κλπ)
• Με την προμήθεια του απαραίτητου αθλητικού υλικού για την πραγματοποίηση των προπονήσεων και τη διοργάνωση άρτιων αγώνων (στρώμα του ύψους, όργανα ρίψεων, βατήρες, εμπόδια κλπ)
• Με την διερεύνηση της δυνατότητας κατασκευής αίθουσας ενδυνάμωσης.
• Τέλος ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Αθλητικά Σωματεία του Στίβου, ανέλαβε να καλύψει (χωρίς κανένα κόστος για τα Σωματεία) μέχρι το τέλος τουλάχιστον του 2020 την φύλαξη του σταδίου στίβου (ώστε να τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας οι οποίοι έχουν εγκριθεί από τον ΔΟΠΑΡ) καθώς και την καθαριότητα στους χώρους υγιεινής.
Οι εκπρόσωποι των Αθλητικών μας Σωματείων , οι προπονητές και οι αθλητές-τριες θα συνεργαστούν με το προσωπικό που θα είναι στο χώρο και θα τηρούν τους κανόνες λειτουργίας της εγκατάστασης καθώς και τα πρωτόκολλα για το covid 19.
Κάνοντας μια καινούρια αρχή χαιρετίζουμε την στήριξη του ΔΟΠΑΡ στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε και ευχαριστούμε για το γεγονός ότι προσπαθεί να δώσει λύσεις με καλές πρακτικές στα (χρόνια) προβλήματα των εγκαταστάσεων”.