“Η Αυστραλία έχει μετατραπεί σε …εργαλείο υβριδικών πολέμων των ΗΠΑ”

0
Dodekanisos

Τ ην άποψη ότι η Αυστραλία έχει χάσει την ανεξαρτησία της και έχει μετατραπεί σε ένα εργαλείο υβριδικών πολέμων που κάνει η Ουάσινγκτον κατά της Ρωσίας και της Κίνας εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο Αυστραλός πολιτικός και ακτιβιστής Simeon Boikov.
«Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει κολλήσει στην αποικιακή νοοτροπία. Ήταν αποικία των Βρετανών και παραμένει έτσι γιατί δεν έχει καθόλου την ικανότητα να αμυνθεί.  Εξακολουθεί και τώρα να έχει έναν φόβο όπως είχε γίνει το 1942 στη μάχη της Θάλασσας των Κοραλλίων, όταν οι Αμερικανοί έσωσαν τους Αυστραλούς από μια επικείμενη ιαπωνική εισβολή».

Η Αυστραλία δικαιολογεί τη συμμετοχή της σε κάθε αμερικανικό πόλεμο ως θέμα αυτοσυντήρησης, τόνισε ο Boikov ο οποίος αυτή τη στιγμή μένει στο ρωσικό προξενείο, μετά από άσυλο που ζήτησε επειδή έχει υποστεί δίωξη από την αυστραλιανή κυβέρνηση για τη στάση του στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον Μπόικοφ, εκατομμύρια Αυστραλοί δεν υποστηρίζουν τη συνεχιζόμενη στρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, με ορισμένους να έχουν πάρει ανοιχτά τη φιλορωσική πλευρά.

Ο ίδιος έχει οργανώσει πολλές φιλορωσικές συγκεντρώσεις μετά την έναρξη του πολέμου οι οποίες μεγάλωναν σε όγκο ολοένα και περισσότερο απαριθμώντας κάθε φορά πάρα πολλούς συμμετέχοντες. Βρίσκεται στο Ρωσικό προξενείο τους τελευταίους μήνες όπου εργάζεται κανονικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments