“Τέλος οι χαρισματικοί πολιτικοί στη Δύση, είναι …κλόουν και εγωϊστές!”

0
Dodekanisos

Δ εν υπάρχουν πια χαρισματικοί πολιτικοί που να μπορούν να οδηγήσουν τον λαό και να συσπειρωθούν για δημιουργικούς στόχους», ισχυρίστηκε με νέες δηλώσεις που έκανε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Είναι …κλόουν που εντυπωσιάζουν το κοινό με εκκεντρικές, εξωφρενικές πράξεις και έχουν πάρει τη θέση των αληθινών ηγετών του παρελθόντος. Είναι γραφειοκράτες με χαμηλό επίπεδο ικανότητας. Οι σύγχρονοι δυτικοί πολιτικοί υποστηρίζονται από επικοινωνιολόγους  των μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι προωθούν μια εικόνα με …φανταχτερή φορεσιά».

 Πολλοί εκλεγμένοι αξιωματούχοι έχουν γίνει καθαροί λομπίστες των ελίτ, χωρίς τίποτα να προσφέρουν στους λαούς τους, υποστήριξε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι τα προβλήματα διακυβέρνησης στη Δύση οφείλονται στα εγωιστικά κίνητρα όσων ασχολούνται με την πολιτική. Υπογράμμισε πως «στην Ανατολή και στον Παγκόσμιο Νότο, υπάρχουν ηγέτες με περισσότερα ανιδιοτελή κίνητρα, στους οποίους δίνεται περισσότερη δύναμη καθώς τα έθνη τους δυναμώνουν, και δεν παρέλειψε να κάνει και αναφορά στον Ιησού Χριστό:

«Ένας άνθρωπος από τον Παγκόσμιο Νότο άλλαξε την πορεία της ιστορίας ολόκληρου του κόσμου. Το όνομά του ήταν Ιησούς Χριστός. Είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς. Έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος να αλλάξει ολοκληρωτικά τον κόσμο για χάρη της δημιουργίας, όχι για την καταστροφή».

2.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments