Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Η απάντηση του ΣΠΠΔ για τα όσα υποστήριξε ο Σταμάτης Μαργέλος

Η απάντηση του ΣΠΠΔ για τα όσα υποστήριξε ο Σταμάτης Μαργέλος

0
Dodekanisos

Tοποθέτηση για την πρόσφατη καταγγελία του Σταμάτη Μαργέλου έκανε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

“Σε απάντηση καταγγελίας στα ΜΜΕ και στα social media του προέδρου του Απόλλωνα Απολλώνων κ. Μαργέλλου Σταμάτη, στην οποία μεταξύ άλλων καταφέρεται κατά του Συνδέσμου μας, έχουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε χαρούμενοι για τα μέλη μας γιατί και ικανά είναι, και καταρτισμένα, και ήθος έχουν, και νοιάζονται για την ανάπτυξη του τοπικού μας και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Έχουμε αποδείξει πολλές φορές, και ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ότι είτε γίνει καταγγελία είτε υποπέσει στην αντίληψη μας κάτι το μεμπτό που αφορά σε μέλη του Συνδέσμου μας, πράττουμε τα δέοντα, καλώντας σε απολογία τους συναδέλφους και επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες ποινές.

Από εκεί και πέρα ο κ. Μάργελλος θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τους υπευθύνους ώστε κάποια στιγμή να αρχίσουν επιτέλους να συμπληρώνονται τα φύλλα αγώνων κανονικά και να παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο όσοι έχουν δελτίο πιστοποίησης για την είσοδό τους στους αγωνιστικούς χώρους, να τηρούνται όσα προβλέπονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων όπως η πρόσληψη διπλωματούχων προπονητών σε όλες τις κατηγορίες, να μην αγωνίζονται με άλλων δελτία τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές που αποβάλλονται εκ νέου, να μην δηλώνονται ως προπονητές συνάδελφοι οι οποίοι δεν είναι παρόντες στο γήπεδο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από βαρύτατες ποινές βάσει ΚΑΠ και γενικότερα να αναγράφεται στα φύλλα αγώνων και τις εκθέσεις των παρατηρητών κάθε τι το μεμπτό που συμβαίνει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων όπως άλλωστε επιβάλλεται να γίνεται.

Εμείς, ως Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, λειτουργούμε καθημερινά, όπως και οι υπόλοιποι σύνδεσμοι προπονητών της χώρας μας, με ενιαίο τρόπο βάσει των οδηγιών της Πανελληνίας Ένωσης Προπονητών Ποδόσφαιρου, υπερασπιζόμενοι στο ακέραιο την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας, ουδενός εξαιρούμενου, και είμαστε υπέρμαχοι της πιστής εφαρμογής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων, του Κανονισμού Αγώνων Ποδόσφαιρου και του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments