Αρχική Videos “Η …Αγγλοσαξονική δικτατορία έφθασε στο τέλος της!”

“Η …Αγγλοσαξονική δικτατορία έφθασε στο τέλος της!”

0

Νέες δηλώσεις που προκαλούν αν μη τι άλλο αίσθηση, έκανε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά τόνισε τα εξής:
«Ο κόσμος έχει αλλάξει, έχει αλλάξει τόσο ριζικά που δεν θα μπορούσα καν να φανταστώ ότι θα ήταν έτσι πριν από μερικά χρόνια. Δεν υπάρχει γυρισμός. Δεν θα είναι όπως ήταν. Η αγγλοσαξονική δικτατορία έφθασε στο τέλος της», είπε χαρακτηριστικά ο Medvedev.



Κατά την άποψή του, πρέπει να αλλάξουν και οι θεσμοί γιατί, όπως είπε, κάποιοι από αυτούς είναι αναποτελεσματικοί, «άλλοι δεν ωφελούν, όπως το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και άλλοι», απλά δεν λειτουργούν.

«Τι θα γίνει μετά – δεν ξέρω, αλλά είναι προφανές ότι έρχεται η εποχή των περιφερειακών συμφωνιών όπως οι BRICS, η εποχή των διμερών συμφωνιών. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα βήμα προς τα πίσω κατά κάποιο τρόπο, αλλά καλύτερα ένα τέτοιο βήμα προς τα πίσω από το να προσπαθείς να δείξεις ομοφωνία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ ή κάποιου άλλου φορέα. Ως εκ τούτου, οι διεθνείς θεσμοί θα αλλάξουν», είπε.

Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι οι συνέπειες μιας σύγκρουσης μεταξύ του ρωσικού και του αμερικανικού στρατού θα ήταν τερατώδεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι λάθος να λέμε ότι ο αμερικανικός στρατός είναι ο πρώτος στον κόσμο και ότι ο ρωσικός είναι στη δεύτερη θέση για έναν απλό λόγο. «Αν αυτοί οι στρατοί πάνε σε πόλεμο, πώς θα καθορίσουμε τον νικητή;» Είναι απολύτως προφανές ότι δεν θα υπάρξει νικητής σε αυτή την περίπτωση», είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments