Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα H στιγμή που ο Ζιντάν ξεσπά σε κλάματα μπροστά στην κάμερα (Video)

H στιγμή που ο Ζιντάν ξεσπά σε κλάματα μπροστά στην κάμερα (Video)

0
Dodekanisos

Έντονη ήταν η συναισθηματική φόρτιση που είχε ο γνωστός ποδοσφαιριστής και προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν, σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Telefoot».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την τελευταία πράξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, δηλαδή την κεφαλιά στο στήθος του Ματεράτσι, στον τελικό του Μουντιάλ 2006, είπε:

«Δεν αισθάνομαι υπερήφανος για την πράξη αυτή. Νοιώθω άσχημα απέναντι σε όλους όσοι κάνουν το ποδόσφαιρο διαφορετικό, αλλά είναι μέρος της καριέρας μου, οφείλω να το αποδεχθώ αφού υπήρξαν και πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα».

Ο νυν προπονητής της Ρεάλ, γνωστός σε όλους ως «Ζιζού», δεν άντεξε όταν άκουσε ηχητικό απόσπασμα από τα λόγια του πατέρα του, Σμαϊλ: «Δεν ντρέπομαι καθόλου να τού λέω ότι τον αγαπώ. Κι αυτόν και τα εγγόνια μου. Όταν τους τηλεφωνώ, τούς το λέω συνέχεια. Και πριν, και μετά και για πάντα…».

Η μεγάλη προσωπικότητα λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα όταν θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που συνάντησε η οικογένειά του. Οι γονείς του, Σμαϊλ και Μαλίκα έφυγαν από την Αλγερία το 1953 για να εγκατασταθούν στη Γαλλία. Δούλευαν σκληρά για τον Ζιντάν και τα αδέρφια του, για να μην τους λείψει τίποτα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments