Αρχική Videos “H Ρωσία έχει ένα λαμπρό μέλλον!”

“H Ρωσία έχει ένα λαμπρό μέλλον!”

0

Πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας του εμφανίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Μιλώντας κατά την διάρκεια συνάντησης με μέλη του Οργανισμού Business Russia, είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Η Ρωσία έχει ένα λαμπρό μέλλον. Γιατί ξέρουμε τι θέλουμε και ποια μέσα να χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε στόχους και επειδή, έχουμε τεράστιους πόρους, κυρίως ανθρώπινους πόρους».

Ο Πούτιν δεν παρέλειψε αν αναφερθεί και στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ρωσίας το οποίο το χαρακτήρισε πολύ ισχυρό:
«Έχουμε ιδρύσει υπέροχα σχολεία τις τελευταίες δεκαετίες, εννοώ τη σχολή των μαθηματικών μεταξύ άλλων. Έχουμε υπέροχες σχολές στη μηχανική. Αναμφίβολα, όλα αυτά πρέπει να συμβαδίζουν με την εποχή και να εξελιχθούν σύμφωνα με τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της “Business Russia” Alexey Repik, ο οποίος είχε τονίσει την ανάγκη να επικεντρωθεί εκ νέου στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές, ο Πούτιν σημείωσε ότι η Ρωσία είχε αρχίσει να το κάνει αυτό πολύ πριν εμφανιστεί η τρέχουσα κατάσταση. “Αυτές οι ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές άρχισαν να αναπτύσσονται γρήγορα όχι λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία αλλά λόγω αντικειμενικών συνθηκών που σχετίζονται με αλλαγές στη δομή της παγκόσμιας οικονομίας και την ανάδειξη νέων παγκόσμιων ηγετών. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες, απλώς Τα πράγματα γίνονται πιο εμφανή τώρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments