Αρχική Videos Έτοιμη να επιστρέψει στο Ευρωκοινοβούλιο είναι η Εύα Καϊλή

Έτοιμη να επιστρέψει στο Ευρωκοινοβούλιο είναι η Εύα Καϊλή

0

Έτοιμη να επιστρέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι όπως δείχνουν τα πράγματα η Έυα Καϊλή! Μία ημέρα αφότου η βελγική εισαγγελία ανακοίνωσε ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεται πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό, οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι πρόκειται να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που η Βελγική αστυνομία την συνέλαβε στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για καταγγελίες διαφθοράς που συγκλόνισαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Από σήμερα η Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να εγκαταλείψει την κατοικία της και να ασκήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της, που απορρέουν από την ιδιότητά της ως βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της, μεταξύ αυτών και ο Έλληνας Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Η Καϊλή είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο σε εφόδους της βελγικής αστυνομίας, καθώς ξεκίνησαν εκτεταμένη έρευνα για το εάν ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ και του Μαρόκου, είχαν εμπλακεί σε δωροδοκία βουλευτών της ΕΕ. Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά μόνο μετά τη δικαστική αθώωση της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments