Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ H Ρόδος βαθμολογήθηκε με 4.95!

H Ρόδος βαθμολογήθηκε με 4.95!

1
7
Dodekanisos

Mε 4.95 βαθμολόγησε ο Ιταλός supervisor Μπρούνο Προϊέτο τη Ρόδο για την διοργάνωση του Προολυμπιακού τουρνουά beach volley της κατηγορίας των Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Είναι ένας πολύ υψηλός βαθμός για το νησί μας αν αναλογιστεί κανείς πως το άριστα είναι το 5! Αυτό σημαίνει ότι και επίσημα, η Ρόδος πέτυχε απόλυτα στην διοργάνωση και έχει τις προϋποθέσεις για να μπορέσει να φιλοξενήσει και το τελικό τουρνουά (τον Απρίλιο του 2013) πριν από την Ολυμπιάδα των Νέων. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Ρόδο «κόπηκαν» βαθμοί για την παρουσία της Αλβανίας! Τόσο για το αγωνιστικό της επίπεδο που ήταν μέτριο όσο και για την εμφάνιση των κοριτσιών καθώς δεν είχαν το απαιτούμενο μπλουζάκι και τα αμιγώς αθλητικά μαγιό. Σε δηλώσεις που έκανε, ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ανδρέας Μοσκιού είπε:
«Μετά από τρία χρόνια φέραμε στο νησί της Ρόδου μια διεθνή διοργάνωση beach volley η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, με τον κόσμο να δίνει το παρών το διήμερο και τις αποστολές να αναχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν μια πρόταση της ΤΕ Δωδεκανήσου που υλοποιήθηκε με τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη της ΕΟΠΕ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ροδίων. Συγκεκριμένα να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού κ. Μιχάλη Δρακιού. Επίσης, τον Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Σάββα Διακοσταματίου, τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου, κ. Θανάση Μπαράκα και τον αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Ηλία Μπούκλα.
Να ευχαριστήσω ακόμα τον πρόεδρο του ΡΟΔΑ, κ. Δημήτρη Καραντζιά, τον στρατηγό Ρέσκο, τον ταξίαρχο Λιακόπουλο, τον αστυνομικό διευθυντή Αντώνη Βλαχάκη, την εταιρία φύλαξης G8, την εταιρία AutoEurope και συγκεκριμένα τον κ. Βαγγέλη Μπινόγλου. Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Δωδεκανήσου και τους χορηγούς μας, τα ΥπερΜάρκετ Σπανός, την εταιρία Ξυλοσοφία και τον χορηγό επικοινωνίας news12.gr. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές και στους συνεργάτες μου στην Τοπική Επιτροπή που είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων. Θα θέλαμε να έχουμε κι άλλες παρόμοιες ή σπουδαιότερες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον, έχοντας δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε υψηλό επίπεδο διοργανώσεων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spike
spike
10 years ago

Η σημερινή συνέντευξη, ήταν το κάτι άλλο.
Για πολύ γέλιο, για αυτούς που γνωρίζουν.

Αν πεις για τις βραβεύσεις, μόνο ο σκύλος του τάδε δεν πήρε…

Αυτή η ΤΕ, έχει ένα προβληματάκι, με τα μετάλλια, τις βραβεύσεις και τα πανηγύρια…