Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τη Δευτέρα αρχίζει και ο Ποσειδώνας

Τη Δευτέρα αρχίζει και ο Ποσειδώνας

0
poseidonas
Dodekanisos

Διακοπές, τέλος, για τους ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Καρπάθου, που καλούνται, παλιοί και «νέοι» να βρίσκονται τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καρπάθου, για την «πρώτη» συγκέντρωση-προπόνηση της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Τα ψέματα τελείωσαν και πλέον αρχίζει η σκληρή δουλειά για τους κυανέρυθρους που θέλουν να είναι πλήρως έτοιμοι τόσο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα μέσα Οκτωβρίου, όσο και στο πρώτο ματς για το κύπελλο της ΕΠΣΔ το οποίο θα ξεκινήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου και στο οποίο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα λάβει μέρος η ομάδα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τόσο η διοίκηση όσο και ο Head Coach του ΑΣΚ «Ποσειδών» Γιάννης Καραμηνάς, έχουν βάλει τον πήχη αρκετά ψηλά, κάτι το οποίο θα τονιστεί στους ποδοσφαιριστές από την πρώτη κιόλας μέρα, με τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και η θέληση για το καλό του συλλόγου, να απαιτούν προαπαιτούμενα, σε μια προσπάθεια η ομάδα να διατηρηθεί στην κατηγορία στην οποία επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια.

πηγή: http://askposidon.blogspot.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments