Αρχική Videos “H EE μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε χώρο ανομίας!” (vid)

“H EE μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε χώρο ανομίας!” (vid)

0
Dodekanisos

Για υποκρισία κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα με νέες δηλώσεις που έκανε. Τόνισε χαρακτηριστικά πως οι κατηγορίες κατά της Ρωσίας για «βομβαρδισμό της μη στρατιωτικής υποδομής της Ουκρανίας μπορούν να θεωρηθούν το αποκορύφωμα της υποκρισίας» και πρόσθεσε και τα εξής:
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χάσει το ηθικό της δικαίωμα να λέει οτιδήποτε για εγκλήματα πολέμου, αφού για οκτώ χρόνια έκλεισε τα μάτια στις δολοφονίες αμάχων, γυναικών και παιδιών κατά τον ουκρανικό βομβαρδισμό της επικράτειας του Ντονμπάς. κόμη και τώρα στις Βρυξέλλες, η ΕΕ συνεχίζει να συγκαλύπτει τις εγκληματικές ενέργειες του Κιέβου».

Η Ζαχάροβα δήλωσε ότι η ΕΕ συνεχίζει να κατηγορεί αβάσιμα τη Ρωσία ότι προκαλεί την επισιτιστική, την ενεργειακή και τώρα την οικονομική κρίση. Τόνισε επίσης ότι «είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία αυτοανακηρύχθηκε ο κύριος θεματοφύλακας της τάξης που βασίζεται σε κανόνες, μετατρέπεται ολοένα και περισσότερο σε χώρο ανομίας».

«Το πιο προφανές παράδειγμα», όπως είπε, είναι η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις δολιοφθορές του Nord Stream 1 και του Nord Stream 2.
«Στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, δεν υπάρχει ούτε λέξη για την ανάγκη για σωστή έρευνα, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει μόνο ένα πράγμα – μια έντονη απροθυμία να μάθουμε ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εγκατάσταση υποδομής που κατασκευάστηκε για να διασφαλιστεί η πραγματική, όχι φανταστική, ενεργειακή ασφάλεια των χωρών-μελών της ΕΕ», είπε η Ζαχάροβα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments