Αρχική Uncategorized “Μάλλον θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος για το καλό της χώρας!”...

“Μάλλον θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος για το καλό της χώρας!” (vid)

0
Dodekanisos

«Μάλλον θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος για τη θέση του προέδρου», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια ομιλίας που έκανε στο Ρόμπσταουν του Τέξας. Αν και πάλι δεν ξεκαθάρισε οριστικά, εντούτοις είναι πλέον φανερό πως η πρόθεση του είναι να διεκδικήσει ξανά τη θέση του προέδρου. Ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε και τα εξής:
«Έτρεξα δύο φορές. Κέρδισα δύο φορές. Τα πήγα πολύ καλύτερα τη δεύτερη φορά από ό,τι πριν. Και τώρα, για να ξανακάνω τη χώρα μας επιτυχημένη, ασφαλή και ένδοξη, μάλλον θα πρέπει να είναι υποψήφιος εκ νέου».

Η νέα τοποθέτηση του Τραμπ έγινεκαθώς η επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων του έστειλε επισήμως κλήτευση για φερόμενη ανάμειξη κατά την παραβίαση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021. Μια εβδομάδα πριν από αυτό, κατά τη διάρκεια της τελικής δημόσιας ακρόασης για την παραβίαση του Καπιτωλίου, η επιτροπή ψήφισε ομόφωνα την κλήση του πρώην προέδρου.
Ο Τραμπ και πρώην αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου είπαν ότι η κλήτευση είναι μια παρωδία με πολιτικά κίνητρα που έχει σχεδιαστεί για να επηρεάσει τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments