Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το γύρισε ο ΔΙΑΣ και έμεινε ζωντανός

Το γύρισε ο ΔΙΑΣ και έμεινε ζωντανός

0
Dodekanisos

Αν και έχανε με 1 – 0, ο ΔΙΑΣ Κω βρήκε τον τρόπο να κερδίσει εκτός έδρας τον Κλεόβουλο Λίνδου με 2 – 1και να παραμείνει σε τροχιά τίτλου σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι Κώοι τα βρήκαν σκούρα στη Λίνδο απέναντι σε μια πάντα υπολογίσιμη ομάδα, ωστόσο έπαιξε καθοριστικό ρόλο η είσοδος στο δεύτερο ημίχρονο του Μαργαρίτη που έδωσε άλλη πνοή στους φιλοξενούμενους.

Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Παπαοικονόμου με ένα πολύ δυνατό σουτ πουδ εν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσαραπατσάνη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 52’ με ωραία προσπάθεια του Χατζηφούντα και τελικά πήραν τη νίκη στο 60’ με ισχυρό σουτ του Μαργαρίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας (51΄ Ευαγγελίδης), Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Ε, Μπαϊρακτάρης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α, Κολιοκώστας, Ταγκάεφ
ΔΙΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Θωνιάτης, Χατζηφούντας (87΄ Ιωαννίδης):, Χατζησουλεϊμάν, Πης (67΄ Συνεσίου), Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος, Δρόσος (80΄ Δουγέκος), Γκεστένια (46΄ Μαργαρίτης), Μποΐλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments