Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανατροπή και νίκη για Ευκλή

Ανατροπή και νίκη για Ευκλή

0
Dodekanisos

Η ομάδα της Σορωνής πέτυχε ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα, αφού στην έδρα της νίκησε την Αθλέτικο με 2-1. Οι γηπεδούχοι μετά την ψυχρολουσία του 16΄ αντέδρασαν σωστά , ισοφάρισαν το σκορ και στο 40΄ πήραν το προβάδισμα με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν καλό με την Αθλέτικο να παίρνει την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο και γρήγορα να φθάνει στο γκολ, όταν κάτω από την μεσαία γραμμή ο Αζιζάι έκλεψε την μπάλα και έβγαλε δεξιά στον Μπάλα που με την σειρά του έκανε την συρτή σέντρα και ο Γενημαχλέλης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Ο Ευκλής στην συνέχεια, ισορρόπησε το ματς και στο 30΄ μετά από κόρνερ του Αγγελή, ο Λαός με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 40΄ πάλι ο Αγγελής εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, πλασέ του Λαού απέκρουσε ο Ζααλούκ, νέο σουτ από τον Πουρδάνη και 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Ξύπα ήταν πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τις καλές ευκαιρίες με τον Δημήτρη Τομάζο να αυξήσουν το σκορ, όμως μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι για τις δύο ομάδες.

Διατησία Ατσικνούδας-Κασιώτης-Μαυρουδής

ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Κουλουμπράκης, Πατάκας,Αγγελής (75΄Τομάζος Ιορδ.), Τομάζος Δ., Χειμωνέττος (90΄Σταθάτος), Κατσούλης, Λαός (88΄ λ.τ. Χατζηκυριαζής), Κοντουράκης (81΄Ουγιάνικ), Πουρδάνης
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Ζααλούκ, Γιαννίκης, Σταμούλης, Ταντίκης, Ηλίας, Γενημαχλέλης (55΄λ.τ.  Xhaferas), Καλογήρου, Αζιζάι (88΄ λ.τ. Μακρυδημήτρης), Μπακίρης (84΄ Σφουγγαριστός), Μπάλας, Χαμάλης ( 74΄ λ.τ. Μόσχου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments