Αρχική Παιδικό Γκολ και θέαμα με νικητή τον Ταξιάρχη

Γκολ και θέαμα με νικητή τον Ταξιάρχη

0
Dodekanisos

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με επτά γκολ και πολύ θέαμα, ο Ταξιάρχης Αρχαγγελου νίκησε με 4-3 τον Αστέρα Μασάρων.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος του αγώνα και προηγήθηκαν στο 23’, με γκολ του Lleshi (1-0). Oίδιος παίκτης, στο 25’, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0).

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και στο 49’ ο Λουκαράς μείωσε σε 2-1, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 58’, ο Lleshiέκανε το 3-1, ενώ στο 62’, ο Bejai, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Παρά αυτή την εξέλιξη, ο Αστέρας Μασάρων δεν το έβαλε κάτω και μείωσε σε 4-2 με τον Λουκαρά, στο 70’ και συνέχισε να πιέζει, ώστε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς. Τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει ακόμα ένα γκολ, στο 79’ με σκόρερ και πάλι τον Λουκαρά, που διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Θεοδωρής.
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Αργυριδάκης, Μιχαήλ, Καρανικολάου, Κοντόγιαννος, Καρέλης, Αντωνόπουλος, Bejai, Ιγνατιάδης, Lleshi, Κάμος, Ντάκας Σ. Έπαιξαν και οι Κώτσης, Παπανικόλας, Μαγιάφης, Ντάκας Γ., Λογοθέτης, Χαρτερός, Σακελλάρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΑΡΩΝ: Διονυσακόπουλος, Αντωνίου, Τριμπούνης, Λικάι, Τσανάκου, Τρανταφίρ, Μπεζάι, Γκουλιούμης, Λουκαράς, Κατσούρος, Παρούσης. Έπαιξαν και οι Πετρίδης, Σκούμπρος, Velahu, Γκινής, Καρέλλης και Αντωνίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments