Αρχική Παιδικό Ισοπεδωτικός ο Κλεάνθης

Ισοπεδωτικός ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Όντας καλύτερος κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του, ο Κλεάνθης νίκησε με 4-0 τον Ηρακλή Μαριτσών.

Οι μικροί Παραδεισιώτες προηγήθηκαν στο 25’, όταν ο Μωραΐτης, μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 30’, ο Πασσάλης, με ατομική ενέργεια και σουτ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο 49’ πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα. Όλη η ομάδα σχεδόν συνεργάστηκε άψογα με πάσες, η μπάλα κατέληξε στον Φούσα, ο οποίος από πλάγια βρήκε τον Μωραΐτη, που με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 3-0. Στο 62’, ο Φούσα, με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιαννούλης.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ: Τσιροδήμος, Γαμπιεράκης, Θολοενός, Παπαδόπουλος, Πασσάλης, Σκέμπι, Φερχάτι, Θανάρη, Πότσου, Χατζηνικολάκης, Μωραΐτης. Έπαιξαν και οι Φούσα, Καραβέλας, Φραγκίνης και Χουλιάρας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Φραγκούλης, Γιακουμάρος, Κώστας Μ., Κώστας Π., Νικολάου, Παπαγιώργης, Πάττας, Αναγνώστου, Παπακωνσταντής, Φεγγάρας, Καρανάσιος. Αγωνίστηκαν και οι Βελής, Μητρόπουλος και Παπαδημήτρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments