Αρχική Παιδικό Επιβλητικός ο Ακουσίλαος

Επιβλητικός ο Ακουσίλαος

0
foivos akousilaos paidiko
Dodekanisos

Επιβάλλοντας τον ρυθμό του κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ακουσίλαος νίκησε με 4-1 τον Ορφέα.

Το πρώτο μέρος είχε ένα πολύ καλό ρυθμό, με τους «πράσινους» να έχουν τον έλεγχο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7’, με γκολ που πέτυχε ο Μαργαρίτης (1-0). Στο 22’, ο Καραγιάννης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Στο 29’, ο Σαβέλλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, στο 35’, ο Διακογιάννης Π., μείωσε σε 3-1.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων πάντως να προσπαθούν για το καλύτερο. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 79’, από τον Μαστρογιαννάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γεωργάς.
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Συργιάννης, Γιορδαμνής Μ., Κάκιαλος, Γιαννάς, Στάππας Α., Μαστρογιαννάκης, Καραγιάννης, Σαβέλλος, Μαργαρίτης, Σάββας, Στάππας Δ. Έπαιξαν και οι Ευσταθίου, Τζουανάκης, Μιχαλάκης, Παπατσιμούλης, Μαύρου, Μουσακίνιας και Γιορδαμνής Γ.
ΟΡΦΕΑΣ: Διακογιάννης Δ., Σοφιανόπουλος, Σπυρίδης Πετ., Σπυρίδης Παν., Κουτσούκος Α., Κουτσούκος Γ., Μορφωπός Π., Μορφωπός Γ., Διακογιάννης Π., Διακογιάννης Α. Έπαιξαν και οι Ροδίτης και Καντίνος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments