Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Γκολ και θέαμα στα Κοσκινού!

Γκολ και θέαμα στα Κοσκινού!

0
digenis akousilaos fasi
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με αρκετό θέαμα, Διγενής και Ακουσίλαος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με 2-2.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές, με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν καταφέρε να το πετύχει κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πέτυχαν πολύ γρήγορα να ανοίξουν το σκορ, μόλις στο 50’, αλλά η απάντηση τω ν φιλοξενούμενων ήταν πολύ γρήγορη και στο 60’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ πέντε λεπτά αργότερα πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είπαν την τελευταία τους λέξη στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από ολιγόλεπτη διακοπή λόγω μιας έντασης που υπήρξε και τελικά πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις και γκολ
12’ Το καλό σουτ του Shehu από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
20’ Ο Παπανικολάου εκτέλεσε πολύ ωραία ένα φάουλ από δεξιά, όμως ο Μιχαλάκης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
42’ Ο Παπακωνσταντίνου έκανε ένα δυνατό συρτό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι.
50’ Ο Μανώλαγκας έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και παρ’ όλο που ο Καρανικόλας επενέβη στην πορεία της μπάλας, αυτή κατέληξε στα δίχτυα, για το 1-0.
60’ Ο Παπακωνσταντίνου έκανε το σουτ από αριστερά, ο Μιχαλάκης απομάκρυνε προσωρινά την μπάλα, όμως ο Κουτσουμπάρης στην επαναφορά πλάσαρε εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
65’ Το κοντινό πλασέ του Παπακωνσταντίνου έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Ακουσίλαο (1-2).
76’ Ο Θαρρενός έκανε ένα εντυπωσιακό πλασέ από κοντά, αλλά ο Καρανικόλας έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.
86’ Ο Τσίγκρηλας έκανε ένα πολύ δυνατό φάουλ σε αντίπαλο λίγο κάτω από το κέντρο, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί. Δημιουργήθηκε ένταση και το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Καβουκλής εκτέλεσε το φάουλ και ο Μανώλαγκας, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Διαιτησία: Ράδος, Ροδίτης, Καραγκιόζης
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μιχαλάκης, Θεοδοσίου, Κατσαμάκης (67’ Μανώλης), Φράγκος, Kusi, Θαρεννός, Δραμουντανής, Shehu (46’ Μανώλαγκας), Τζουανάκης, Meqimat (74’ Αντωνίου)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρανικόλας, Ντελάκης (62’ Σάββενας), Νικολίτσης (46’ Πατάκας), Κουτσουμπάρης, Παπαθεοδώρου, Τσίγκρηλας, Παπανικολάου, Ατσικνούδας, Καβουκλής, Κουνδουράκης, Παπακωνσταντίνου (46΄Μπαδιεριτάκης)

Μαρία Αναστασοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments