Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γαμβρούδης: Χαιρετισμός για τη «Μεγάλη Ρόδο»

Γαμβρούδης: Χαιρετισμός για τη «Μεγάλη Ρόδο»

0
megali rodos
Dodekanisos

Χαιρετισμό, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Η Μεγάλη Ρόδος» έδωσε και δημόσια ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Βάιος Γαμβρούδης. Αναλυτικά:
«Χαιρετίζω την έκδοση του πρώτου βιβλίου, του αθλητικού συντάκτη κ. Δραγάτη Δημητρίου με την ιστορία του αθλητικού σωματείου Α.Σ. ΡΟΔΟΣ. Ένα ιστορικό σωματείο με μεγάλη διαδρομή και ιστορία, που υπηρέτησε με συνέπεια τις αθλητικές αξίες της συμμετοχής, της ευγενούς άμιλλας και των τιμητικών διακρίσεων. Ο αθλητικός σύλλογος Α.Σ. ΡΟΔΟΣ εξακολουθεί να δίνει το παρόν και να βάζει τη δική του σφραγίδα στα αθλητικά δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας. Εύχομαι στον κ. Δραγάτη να είναι καλοτάξιδο το πρώτο του αυτό εγχείρημα και τον προτρέπω να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την αδιάκοπη αυτή προσπάθεια. Φίλε Δημήτρη, εύχομαι το πολύτιμο κοινωνικό σου έργο να έχει ανταπόκριση και συνέχεια σε μεγάλο φάσμα και ιδιαιτέρα, στις νέες γενεές για να ενημερώνονται και να μαθαίνουν την πορεία και την ιστορία του κάθε σωματείου».
Ο κ. Γαμβρούδης έκανε έναν χαιρετισμό με αφορμή την έναρξη της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Εύχομαι σε όλα τα σωματεία της δύναμης μας, σε όλους τους εμπλεκομένους με τον χώρο (παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, παρατηρητές διαιτησίας, παρατηρητές αγώνων, δημοσιογράφους, φιλάθλους και άλλους) καλή δύναμη. Να έχουμε υγεία πάνω από όλα για να πετύχουμε τους σκοπούς και τους στόχους μας. Όλα δείχνουν ότι φέτος θα έχουμε ισχυρότερες ομάδες και θα έχουμε περισσότερο ανταγωνιστικά και δύσκολα πρωταθλήματα. Η Ένωση είναι και θα είναι συνεχώς αρωγός και συμπαραστάτης σε όλα τα σωματεία της δύναμης μας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να γίνει το έργο των παραγόντων όσο το δυνατόν ευκολότερο σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα, στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε. Εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, για την επιτυχή διεκπεραίωση όλων των διοργανώσεων, με αξιοπιστία, διαφάνεια και ίση μεταχείριση όλων των σωματείων της δύναμης μας. Δίνουμε έμφαση στους νεανικούς θεσμούς και προσπαθούμε να αναδείξουμε την αξία του αθλητισμού στην κοινωνία και στη ζωή μας, με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις. Θα επιθυμούσα όλοι οι αγωνιζόμενοι να υιοθετήσουμε και να αναδείξουμε τα παρακάτω λόγια : «Δώσε μου την ευκαιρία να αγωνιστώ και αν δεν κερδίσω, θα έχω την χαρά της συμμετοχής». Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και μέσα από τον υγιή αθλητισμό έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα για όλους μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments