Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καραμηνάς: «Είμαι ευχαριστημένος!»

Καραμηνάς: «Είμαι ευχαριστημένος!»

0
karaminas giannis
Dodekanisos

Στην επίσημη σελίδα του Ποσειδώνα Καρπάθου, μίλησε ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας Γιάννης Καραμηνάς για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Αρχίπολη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του φάνηκε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και τον βαθμό με τον οποίο έφυγε από την Αρχίπολη ο Ποσειδώνας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια για να βρει το ρυθμό της και να πάψει να έχει σκαμπανευάσματα στην απόδοση της.

Ο Γιάννης Καραμηνάς θέλει πλέον η ομάδα του να αφήσει πίσω της το παιχνίδι της Αρχίπολης και να δουλέψει σκληρά για το επόμενο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Α.Ε.Ρ.Α. στα Αφάντου.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καραμηνά:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και ειδικά για το αποτέλεσμα, αφού παρά την ελλιπή προετοιμασία και την απουσία φιλικών, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και περάσαμε αλώβητοι από μία δύσκολη και παραδοσιακή έδρα. Ωστόσο μου αρέσει να είμαι ρεαλιστής. Η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και θα πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή το συντομότερο δυνατό. Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο ματς και στρέφουμε την προσοχή μας σε ένα ακόμη πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να γίνουμε καλύτεροι και να πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε γαιτί έχουμε και την ποιότητα και την ικανότητα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα το ξαναπώ για ακόμη μια φορά. Ο Ποσειδώνας δεν μπορεί να κριθεί ακόμα αφού η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Εθνικού Αρχίπολης για την άψογη φιλοξενία».

πηγή: askposidon.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments