Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γ. Ορφανίδης: «Νιώθουμε αδικημένοι»

Γ. Ορφανίδης: «Νιώθουμε αδικημένοι»

0
orfanidis_giorgos
Dodekanisos

Πολλά παράπονα για την διαιτησία της Μαριέτας Φιλιππάκου στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρόδο έχει ο τεχνικός του Αστέρα Παστίδας Γιώργος Ορφανίδης. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Δεν συνηθίζω να μιλάω για τους διαιτητές γιατί δεν μου αρέσει καθόλου. Στην προκειμένη περίπτωση όμως υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος.. Υπάρχει ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Πάπα. Το 1 – 2 προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ, ενώ μας έχουν ακυρωθεί και δυο τέρματα. Αυτά είναι τα βασικά μας παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης»
Σε ερώτηση για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, μας είπε:
«Εν μέρει, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Για μια ακόμα φορά κάναμε ορισμένα λάθη όμως. Πιστεύω πάντως ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Είναι θέμα χρόνου. Κακά τα ψέματα, είναι κοινή διαπίστωση  πως η ομάδα δεν είναι για την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται τώρα. Θα μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών»
-Η διοίκηση και γενικά η οικογένεια του Αστέρα Παστίδας, θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή Βασιλείου για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα. Συλλυπητήρια και από το news12.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments