Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Φώτης Χατζηδιάκος: Δεν θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα

Φώτης Χατζηδιάκος: Δεν θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα

0
Dodekanisos

”Δεν πρόκειται να γίνω το εξιλαστήριο θύμα και δεν έχω σχέσεις με ενέργειες και συναλλαγές ούτε πάνω ούτε κάτω από το τραπέζι” τόνισε σε έντονο ύφος ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, αναφορικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό κι αφορούν το μεγάλο πρόβλημα υδροδότησης του νησιού.

Σε συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε στους δημοσιογράφους, όπως είπε ουδέποτε συνδιαλλέχτηκε με τον οποιοδήποτε κάτω από το τραπέζι και κάλεσε τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο να κατονομάσει ποιο είναι εκείνο το πολιτικό κατεστημένο στη Ρόδο που πολεμάει την περιφέρεια, σύμφωνα με δηλώσεις του περιφερειάρχη, και που στο τέλος έχει αντίκτυπο και στο δήμο, για να τους πολεμήσουν μαζί.

Όσον αφορά την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου στο Καστελόριζο κατά το οποίο αποφασίσθηκε να δοθεί  η διαχείριση του φράγματος Γαδουρά σε ιδιώτη και για την οποία ο δήμος δεν πήρε ποτέ θέση δημόσια, ο δήμαρχος απάντησε ότι ουδέποτε προσκαλέστηκε σε εκείνη την συνεδρίαση.

Την χρονική στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει βρωμίσει από τα σκουπίδια ο δήμαρχος κρατάει το νησί καθαρό αλλά ουδείς βγήκε να αποδώσει τα εύσημα ”αν και είναι υποχρέωσή μας” όπως τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος κι αντιθέτως η φήμη του δήμου σπιλώνεται κι αφήνονται υπονούμενα σε ότι αφορά το νερό.

Από την αρχή του χρόνου φαινόταν το πρόβλημα που θα προκύψει με το νερό και σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΡ επεξεργάζονταν ιδέες ενώ ο δήμος και τώρα ακόμα κάνει τα πάντα ώστε να μην λείψει ούτε ένα κυβικό από νοικοκυριό ή ξενοδοχείο στη Ρόδο.

Τελειώνοντας ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε ότι αφού το φράγμα Γαδουρά είναι ευθύνη της περιφέρειας, μόλις εκείνη το δρομολογήσει,να ζητήσει από το δήμο να συνδράμει κι εκείνος θα τρέξει άμεσα όλες τις διαδικασίες που θα χρειαστούν.

Ολόκληρη η συνέντευξη του δημάρχου στο παρακάτω βίντεο:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments