Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Φωνάζει» ο Κολοσσός Kάστρου!

«Φωνάζει» ο Κολοσσός Kάστρου!

1
kolossos salakos
Dodekanisos

Παραπονούμενος από τη διαιτησία του κ. Κόλλια στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ασπίδα Σαλάκου (1 – 1) έμεινε ο Κολοσσός Κάστρου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις οι οποίες είναι οι ακόλουθες:
-Στο 30’ ο Λυριστής έμπαινε μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή όταν ανακόπηκε με επιθετικό φάουλ μετά από υπόδειξε του «βοηθού» Γιάννη Μπερδεμπέ.
-Στο 70’ ο Κώστας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ αυτό ακυρώθηκε ως οφσαίντ μετά από υπόδειξη του άλλου «βοηθού» Σταμάτη Γιακουμάκη και
-Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα «βρήκε» στο χέρι του Μιχάλη Μάχλη μέσα στην περιοχή.
Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από μια ένταση λίγο πριν από το φινάλε του (και ολιγόλεπτη διακοπή), όταν ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στους Παπαγεωργίου και Πολυχρόνη επειδή συνεπλάκησαν (δεν αγωνίζονταν εκείνη την ώρα καθώς είχαν αντικατασταθεί νωρίτερα). Οι παράγοντες και των δυο ομάδων υποστηρίζουν ότι δεν θα έπρεπε να τους δοθεί κόκκινη κάρτα καθώς εκείνη την ώρα και οι δυο ήταν ντυμένοι με τα πολιτικά τους ρούχα και βρισκόντουσαν στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια.
Στο 48’ ο Καραβόλιας με μια θαυμάσια εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0 ενώ στο 62’ ο Έλληνας ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Γκίκας, Καϊμαξής, Χατζηκυριάκος, Λάγος, Καραβόλιας, Γρηγοριάδης, Καρασάββας, Μιχάλης Μάχλης, Τσουκαλάς (69’ Παπαθεοδώρου), Πολυχρόνης (65’ Ν. Καρασάββας, Καραγιάννης (86’ Χατζησάββας)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Σ. Καρπαθάκης, Κατσούλης, Φ. Μαννάκης, Έλληνας, Χατζησεβαστός, Παπαγεωργίου (55’ Τριπολίτης), Ν. Καρπαθάκης, Λυριστής, Κώστας (65’ Λ. Μαννάκης), Αγγελάκης (75’ Θεοδώρου), Ραφτόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lorenzo lamas
lorenzo lamas
11 years ago

poly wraia filoxenia 😉 krima gia to podosfairo to topiko hrthate ston 1o gyro phrate x fygate kyrioi k mas kanate sth salako th xeirwterh filoxenia
margelo ntropi sou!!!!!!!!!!!