Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αυτοί είναι οι πρωταθλητές! (video)

Αυτοί είναι οι πρωταθλητές! (video)

3
rodion parataksi
Dodekanisos

Την ανωτερότητα της πιστοποίησε για μια ακόμα φορά η ομάδα του Ροδίων Άθλησις η οποία επικράτησε στο γήπεδο της και των Αθλοπαιδιών Κω με 3 – 1 διατηρώντας το αήττητο της στο πρωτάθλημα. Ήταν μια δίκαιη νίκη απέναντι πάντως σε μια ομάδα που σε αρκετές των περιπτώσεων «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Όχι μόνο επειδή κατάφερε να πάρει και στη Ρόδο (όπως είχε γίνει και στην Κω), άλλο ένα σετ από τους πιο έμπειρους αντιπάλους της αλλά γιατί αυτή τη φορά το έκανε έχοντας στη σύνθεση της Παμπαίδες και Παίδες. Η Κωακή ομάδα δεν έφερε στο νησί μας άνδρες και ο τεχνικός Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου χρησιμοποίησε τους παίκτες που είχαν παίξει νωρίτερα το πρωί για τους Παμπαίδες και ορισμένους από τους Παίδες. Τα παιδιά αυτά απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στο νησί της Κω. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες πάντως καθώς και στο Ροδίων Άθλησις, είναι φανερό πως έχει δημιουργηθεί μια ομάδα που έχει τα φόντα να αποτελέσει μια από τις μεγάλες δυνάμεις στο νομό μας. Το παιχνίδι είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αρκετός φίλαθλος κόσμος (σχεδόν γέμισε το πολύ όμορφο κλειστό του Ροδίων Παιδεία) ο οποίος δημιούργησε και μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σύλλογος του Ροδίων Άθλησις βράβευσε τους αθλητές του με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Κυριάκος Κυριακούλης.
Τα σετ του αγώνα: 25 – 9 (17’), 25 – 17 (20’), 21 – 25 (24’), 25 – 13 (15’).
Διαιτήτευσαν οι κ. Θ. Κυπριώτης, Στη. Γκέκας και Ν. Κρίτσα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΩΝ (Ν. Μακρής): Λ. Παπακωνσταντίνου, Ε. Ριζούλης, Δ. Σκαρμούτσος, Ι. Άμαλλος, Κ. Μαυράκης, Ν. Μπάρδης, Ν. Μακρής, Μ. Κοκολάκης
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκ. Χατζηνικολάου): Μ. Μωρές, Π. Γαμβρέλης, Στ. Χατζηπαυλής, Ν. Τρούμπας, Στ. Χριστοφοράκης, Δ. Χατζηνικολάου, Στ. Κώστογλου, Δ. Μωρές, Χρ. Γιαννόπουλος, Π. Ζαμάγιας


Δείτε τρια video από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο 1ο, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον ίδιο τον αγώνα. Στο 2ο είναι μερικές από τις στιγμές της φιέστας που διοργάνωσαν οι γηπεδούχοι για την κατάκτηση του τίτλου και στο 3ο μιλάει στο news12 ο προπονητής και παίκτης, Νίκος Μακρής.
{youtube}IEoCqYahUuw{/youtube}
{youtube}mYUw_AUJsZY{/youtube}
{youtube}q3-lN3VUpUo{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tsimisiris Mixalis
Tsimisiris Mixalis
11 years ago

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ροδίων Άθλησης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών 2012-2013 …… Εύχομαι καλή επιτυχία στο τουρνουά ανόδου και είμαι σίγουρος ότι θα αντιπροσωπεύσετε το Δωδεκανησιακό βόλει επάξια……. Και πάλι Συνχαρητήρια…..

citizen
citizen
11 years ago

Ευτυχώς που το παρών έδωσε και η ΤΕ, στην απονομή του κυπέλου στα παιδιά,φυσικά δόθηκαν και μετάλλια και όλα κύλησαν ομαλά.Στο γυναικείο η Τελχινίδα,πήρε τα μετάλλια που αγόρασε η ίδια, και σαφώς το παρών έδωσε η Τ.Ε. Εδώ που τα λέμε είναι μακρυά το κλειστό του Ροδίων Άθλησις και αυτό αποτέλεσε εμπόδιο στο να προσέλθουν οι υπεύθυνοι της Τ.Ε. Άλλωστε και η ώρα ήταν ακατάλληλη.. Κυριακή 2 το μεσημέρι..
Επειδή με το θέμα των μεταλλίων έχουν γίνει περίγελος όπως επίσης και με την παρουσία – απουσία τους, καλό θα είναι να μην προσπαθήοσυν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όπως το παγκόσμιας πρωτοτυπίας στις 6μιση παιδικό Ήλιος-Κω και 7μιση παιδικό Κω-Ήλιος. Δεν υπάρχει… Δεν είναι θέμα εξαπόλυσης κατηγοριών αλλά καταγραφή γεγονότων. Θεωρώ κάθε προσπάθεια αντίκρουσης των παραπάνω καθίσταται παιδαριώδης και απευθύνεται σε ολίγους ανεπαρκείς προς σκέψη. Του χρόνου ας φροντίσουν το θέμα των μεταλλίων με μια επιχορήγηση από οποιοδήποτε φορέα ή ιδιώτη προς αποφυγήν νέας γελοιότητας.

SAROUN
SAROUN
11 years ago

Αγαπητέ κ. Μακρή

Εγώ πάντως προσπάθησα…

Δεν άκουσες…