Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Φωνάζει» η ΑΕ Κατταβιάς

«Φωνάζει» η ΑΕ Κατταβιάς

5
8
Dodekanisos

Πολλά παράπονα για την διαιτησία της Μαριέτας Φιλιππάκου στο παιχνίδι με τον Ευαγόρα για την 8η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου) έχει η Αθλητική Ένωση της Κατταβιάς. Με σημερινή (Κυριακή) της ανακοίνωση, η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει την αγανάκτηση και τον προβληματισμό της. Συγκεκριμένα:
«Κύριοι,
Προ 15 ημερών αποστείλαμε επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ενωση Διαιτητων Δωδ/σου καταγγέλλοντας την έως τότε αντιμετώπιση της ομάδας μας από τη διαιτησία. Στην επιστολή αυτή αφού αποδείξαμε εμπεριστατωμένα  τα λάθη  συνάμα αναφέραμε τους λόγους που αυτή η επιστολή δεν είδε το φως της δημοσιότητας ((ήδη τεταμένο κλίμα από  τις πολλαπλές διαμαρτυρίες και άλλων συλλόγων) καθώς και την απαίτηση του συλλόγου μας για την ευνόητη αντιμετώπιση του,  δηλαδή 50-50. Δυστυχώς όμως για ακόμη μία φορά γίναμε θεατές του παραλογισμού των αποφάσεων της κας Φιλιππακου. Δεν είναι δυνατόν (σύμφωνα με το φύλλο αγώνα) να παρατηρείτε με  κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας  του Ευαγόρα ( μετά από υπόδειξη του επόπτη ) για εξύβριση των προπονητών μας και να παρατηρείτε με κόκκινη κάρτα στο 68ο λεπτό ο τερματοφύλακας της ομάδας μας για  εξύβριση του εαυτού του (Γ…… τον μπελά μου) την ώρα που η Κύρια έχει διακόψει τη ροή του παιχνιδιού , κόβοντας ουσιαστικά μια αντεπίθεση διότι “”αυτοτραυματίστηκε” ποδοσφαιριστής του Ευαγόρα με την ΜΠΆΛΑ !!!. Επίσης γιατί δεν δίνει τη δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Ευαγόρα με το Νο10 αφού πρώτα σφυρίζει έμμεσο φάουλ προσπαθώντας εκείνος να εκβιάσει πέναλτι? Αυτά είναι ορισμένα από τα πάρα πολλά λάθη που υπέπεσε η Κυρία διαιτητής που δυστυχώς όμως κατά 90% ήταν εις βάρος μας. Θέλουμε λοιπόν να μας εξηγηθεί για ποίο λόγο ο παρατηρητής του αγώνα ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα στο 2ο ημίχρονο καθώς και το λόγο που σε κάθε αγωνιστική  βρισκόμαστε, μπροστά σε τερατουργήματα εις βάρος μας. Δυστυχώς όπως λέει και ο σοφός λαός μας τα επαναλαμβανόμενα λάθη παύουν να είναι ΤΥΧΑΊΑ… Αισθανόμαστε λοιπόν πως υπάρχει παντελείς έλλειψη σεβασμού προς τους Προπονητές τους Παίκτες και γενικά Όλους αυτούς που ανήκουμε στην Α.Ε ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ. Απαιτούμε από εδώ και στο εξής να αντιμετωπιζόμαστε με τρόπο τέτοιο που να μην αναγκαζόμαστε να εκδίδουμε ανακοινώσεις εις βάρος σας  αλλά ευχαριστήρια. Ευχόμαστε να γίναμε σαφής …..»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
11 years ago

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ(ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ),ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Κατταβιά
Κατταβιά
11 years ago

φάση στο 70 λεπτό
Κόρνερ ο Ευαγόρας.Πάει ένα παίχτης να το εκτελέσει. Φεύγει κι έρχεται άλλος. Κάποιος τρίτος αυτή την ώρα φωνάζει “άσ’το να το κάνω εγώ”. Πάει η διαιτητης να του βγάλει κάρτα για καθυστέρηση και πεφτουν πάνω της οι παίχτες και οι παράγοντες απ την κερκιδα. Τελικά της είπανε οτι κάνανε κομπίνα κι οχι καθυστέρηση και πως κάποιος είχε ακουμπήσει τη μπάλα.Η διαιτητής χωρις να το έχει δει προφανως, αφου είχε παει να βγάλει κάρτα πριν λιγα δευτερόλεπτα,παίρνει πίσω την απόφασή της και δεν αποβάλλει τον παίχτη.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;
επαναλαμβάνω δεν της το είπε κανείς βοηθός αλλά ο παίχτης που επρόκειτο να αποβληθει.Άρα τί χρειζόταν διαιτητής στον αγώνα, αφού οι παίχτες της λέγανε τι να κάνει….

oti na nai!
oti na nai!
11 years ago

filaraki einai ontws kompina h fash…an den fwna3ei o allos “asto egw” pws 8a vgei???? alla pou na ta 3ereis esu ayta??? esu 3ereis ektelesh korner vourrrrr mesa k oti ginei!!!! o,ti na nai…….

Κατταβιά
Κατταβιά
11 years ago

[quote name=”oti na nai!”]filaraki einai ontws kompina h fash…an den fwna3ei o allos “asto egw” pws 8a vgei???? alla pou na ta 3ereis esu ayta??? esu 3ereis ektelesh korner vourrrrr mesa k oti ginei!!!! o,ti na nai…….[/quote]
ρε μεγάλε..κατευθείαν ειρωνία…
Και να ήταν κομπίνα,από τη στιγμη που δεν το βλέπει κανείς μπορεις να λες ό,τι θες…
το είδε η διατητής; όχι! σφύριξε για να δώσει κάρτα; ναι. τι άλλαξε την αποφασή της πες μου;ειδε το ριπλέι;

psyxaki
psyxaki
11 years ago

i kiria filipakkou apla den kanei kai tin sproxnoun gia na anevei ego den eimai apo kamia apo tis dio omades apla to leo antikimenika!!!!!!