Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Εύκολη νίκη των Ιπποτών (pics)

Εύκολη νίκη των Ιπποτών (pics)

0
1
Dodekanisos

Μια από τις ευκολότερες φετινές τους νίκες πέτυχαν χθες οι Ιππότες οι οποίοι επικράτησαν με 2 – 0 της Αναγέννησης Έμπωνα σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου). Η ομάδα της Παλιάς Πόλης, δε συνάντηση δυσκολίες καθώς οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Βέβαια, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε ο Κώστας Ανδριγιαννάκης. Κάτι το οποίο αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους.
Τα γκολ
Στο 26’ ο Θεοδοσίου με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (1 – 0).
Στο 86’ ο Πλαγγέντης με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 60’ ο Αλιάϊ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 77’ ο Παπαδόπουλος από θέση τετ α τετ με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει τον επιθυμητό στόχο καθώς η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για να καταλήξει άουτ.
Σημειώνεται ότι στο 87’, τραυματίστηκε ο Ιρινία και αποχώρησε αλλά δεν ήταν εφικτό να αντικατασταθεί καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πραγματοποιήσει και τις τρείς τους αλλαγές.
Καλή ήταν η διαιτησία του  Λευτέρη Χαρισμανίδη και η εποπτεία των «βοηθών» του Μιχάλα Ράδου και Δημήτρη Βουτσά.  Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 75’ σε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Αλιάϊ μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Ζωάννου, Κασιώτης (72’ Προσμίτης ), Λαμπούδης, Μαρίνος, Ιρινία, Αλιάϊ (80’ Κ. Πλαγγέντης), Θεοδοσίου (88’ Βρετινάρης), Εμίρογλου, Κ. Παπαδόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Ν. Βενέτης, Μ. Βενέτης (72’ λ.τ. Μανωλικάκης), Σφυράκης, Λογοθέτης, Γκιζλής, Γιασιράνης, Χουρδάκης (17’ λ.τ. Κωνσταντάκης), Τσουκαλάς, Παπανικολάου (51’ λ.τ. Μανωλάκης), Ντελλάκης
234567

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments