Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Φώφη Γεννηματά από την Ρόδο: “ Καθήκον μας η διαφύλαξη της εθνικής...

Φώφη Γεννηματά από την Ρόδο: “ Καθήκον μας η διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχίας”

0
Dodekanisos

Αίσθηση προκάλεσε  η έλλειψη πολιτικής  εκπροσώπησης από την Αθήνα

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της παρέλασης η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ) Φώφη Γεννηματά , η οποία συνοδευόταν από τον δωδεκανήσιο βουλευτή του κόμματος, καθηγητή καρδιολογίας Δημήτρη Κρεμαστινό, τόνισε μεταξύ άλλων πως τα ελληνικά σύνορα,  που αποτελούν και σύνορα της Ευρώπης είναι αδιαπραγμάτευτα, χαρακτηρίζοντας προκλητική την στάση της Τουρκίας.
Υπογράμμισε δε  ως είναι υποχρέωση όλων την  διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναγκαιότητα προώθησης νησιωτικών πολιτικών αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Ηχηρές απουσίες
Εκτός από την κ Γεννηματά, τα υπόλοιπα κόμματα έλαμψαν δια της απουσίας τους τουλάχιστον σε επίπεδο πρωτοκλασάτων στελεχών της πρωτεύουσας.
Παρότι μάλιστα είχε ανακοινωθεί πως στην 70η επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, θα παρευρισκόταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Τέλος η κυβέρνηση και η ΝΔ “έβγαλαν την  υποχρέωση” με την εκπροσώπηση τους, από τους  βουλευτές τους Δημήτρη Γάκη και Μάνο Κόνσολα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments