ΦΛΟΓΑ: Αναβολή στο judo, κανονικά το βόλεϊ

Το ΔΣ του ΑΠΣ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΟΥ σε συνάρτηση με τις συνεχείς εξελίξεις σχετικά με τη διάδοση του Covid-19 στη χώρα μας και για την ασφάλεια των αθλητών μας, ενημερώνει τα σωματεία, αθλητές και φίλαθλο κοινό πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ρόδου όπως ήταν προγραμματισμένο 07/11/2020 και 08/11/2020 και όπως είναι αναρτημένο στο αγωνιστικό καλεντάρι 2020 της Ελληνικής Ομοσπονδίας JUDO. Ο ΑΠΣ ΦΛΟΓΑ Ρόδου με αμφίσημα συναισθήματα παρακολουθεί την εξέλιξη της Πανδημίας στη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά του την ασφάλεια των αθλητών αλλά και του φίλαθλου κοινού. Επιφυλάσσεται δε για τη διοργάνωση αγώνων JUDO μετά την παρέλευση του κύματος έξαρσης της Πανδημίας.

Πέραν των ανωτέρω, το ΔΣ του ΑΠΣ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την διοργάνωση του Final Four κυπέλου ανδρών πετοσφαίρισης (βόλεϊ) με την έγκριση της τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου στο κλειστό γυμναστήριο Ρόδου Βενετόκλειο, αυστηρώς τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σχετικών με τη διάδοση του COVID-19 κεκλεισμένων των θυρών. Οι αγώνες θα διοργανωθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο 31/10/2020 Ημιτελικοί και 01/11/2020 Τελικός και θα μεταδίδονται ζωντανά (live streaming) από τη σελίδα της ομάδας μας Α.Π.Σ. Φλόγα Ρόδου – Βόλεϊ στο facebook.
Αναλυτικά οι αγώνες θα γίνουν:
31/10/2020 Ημιτελικοί: ΑΠΣ ΦΛΟΓΑ – ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ, ΠΑΟΚ Ρόδου – ΑΕΣΠ ΦΟΙΝΙΚΑΣ
1/1/2020 Τελικός: Οι νικήτριες ομάδες των ημιτελικών
Μικρός τελικός: οι ηττημένες ομάδες των ημιτελικών.

Κλείνοντας το ΔΣ του ΑΠΣ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει στην Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου για την έγκριση των αγώνων, τον ΔΟΠΑΡ που στηρίζει με κάθε τρόπο οποιαδήποτε δράση της ομάδας μας, το Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα τοπικά ΜΜΕ για τη στήριξη και τη διάδοση της πληροφόρησης σχετικά με τις δράσεις μας και φυσικά τους ιδιώτες χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να είναι εφικτή η διοργάνωση των αγώνων.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments