Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φιλική νίκη του Αγίου Λουκά

Φιλική νίκη του Αγίου Λουκά

4
4
Dodekanisos

Με φιλικό παιχνίδι αποχαιρέτησε το 2014 ο Άγιος Λουκάς. Η ομάδα του Αφάντου με αφορμή και την διακοπή τπου πρωταθλήματος λόγω των Χριστουγέννων αντιμετώπισε στο γήπεδο της τον ΑΕΡΑ Αφάντου. Έγινε ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι προπόνησης και για τις δύο ομάδες ενόψει της προετοιμασίας τους για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων την νέα χρονιά. Η ομάδα της ΑΘΛΕΤΙΚΟ επικράτησε με 3-2 με τον Στέργο Κοσμά να πετυχαίνει και τα τρια τέρματα για την ομάδα της ΑΘΛΕΤΙΚΟ. 
Αγωνίσθηκαν: Κιότου, Καλογήρου Ε, Μακρυδημήτρης, Καλογήρου Χ, Μπαρμπαντώνης, Σαλπέας, Κυριαζής Γ, Κοσμάς, Πίτσης, Σπανός, Μούκας, και οι Χατζαντώνης, Μπάλα, Αθηναίος, Διακίδης, Παπαγεωργίου Κ, Γουργούλιας.
Απο την ομάδα της Αθλέτικο δέν αγωνίσθηκαν οι Κυριαζής Μιχάλης, Μπριζνόβαλης, Σφουγγαριστός (άδεια διακοπών) Μακαρούνας, Τάουλας, Γενημαχλέλης, Παρδαλός (επαγγελματικοί λόγοι), Μυλωνάς, Πήργιογλης, Φλεβάρης, (λόγω ίωσης). Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού που έχει εντός έδρας την νέα χρονιά με την ομάδα του Απόλλων Απολλώνων με προπονήσεις Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, και Σάββατο.
Η διοίκηση της ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΠΣΑ ΑΓ ΛΟΥΚΑΣ εύχεται σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lari
lari
9 years ago

remalia me ton evagora ti kanate?

lari
lari
9 years ago

remalia me ta deytera paixatai ok oxi me ton AERA. me ton evagora ti kanate?

Καουνι
Καουνι
9 years ago

Τελικά ο Μπακιρης τι είναι προπονητής,πρόεδρος…τεχνικός σύμβουλος στην Ρόδο?Ένα είναι σίγουρο ότι δεν κάνει για προπονητης!Και μόνο σε αυτή την ομάδα μπορεί να είναι…

Nick
Nick
9 years ago

[quote name=”lari”]remalia me ta deytera paixatai ok oxi me ton AERA. me ton evagora ti kanate?[/quote]

Του χρονου που θα παιζεις κομπλε στην β θελω να εισαι στον ιδιο ομιλο με τον αγιο λουκα..ξοφλησε ρε ο αερας..λες και ειχατε καλυτερους να βαλετε!!χαχαχαχα!!