Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Εύκολη επικράτηση του ΑΕΡΑ επί του Πανελευσινιακού

Εύκολη επικράτηση του ΑΕΡΑ επί του Πανελευσινιακού

0
Dodekanisos

Άνετα επικράτησε ο ΑΕΡΑ επί του Πανελευσινιακού με 2-0 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι Αφαντενοί ήταν καλύτεροι καθόλη την διάρκεια του αγώνα και δεν ένιωσαν πίεση από τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι:

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι από τον Πανευλευσινιακό, είχαν πολλές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και ασκώντας ψηλά πίεση στους αντιπάλους τους. Στο 45′ οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία. Έπειτα από σέντρα του Παναγιωτόπουλου, ο Νόνης βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή του Μυρτά αλλά η κεφαλιά του έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Η πολιορκία της ομάδας του Δημήτρη Γκάιδα στην αντίπαλη εστία δεν έφερε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Γκολ από τα αποδυτήρια για τους Αφαντενούς! Ο Σταματούλας έβγαλε την σέντρα και ο Γκέτσι με ωραία γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 52′ ο ΑΕΡΑ έβαλε τις βάσεις για την νίκη! Ο Γκέτσι έκανε την κάθετη πάσα προς τον Κιοσέογλου ο οποίος υπέγραψε το 2-0. Στο 57′ ήταν σειρά των Σταχυοφόρων να απειλήσουν. Ο Τσιάβος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο ίδιος την έστειλε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καπούταγλη. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ αλλά δεν τις αξιοποίησαν όπως ήθελαν με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.


Α. Ε. Ρ. Α. : Δημήτρης Γκάιδας : Καπούταγλης, Στοΐνοβιτς (76′ Σπαχιού), Παναγιωτόπουλος, Νόνης, Φερεντίνος (68′ Κόρλος), Σταματούλας, Κεσίδης, Αντωνίου, Κιοσέογλου (64′ Κουτσιανικούλης), Γκέτσι, Λαθούρης 

Πανελευσινιακός : Κυριάκος Μιχας: Μυρτα, Ζαρίκος (71′ Γιάννι), Καλομενίδης (64′ Πατίστης), Νικολάου (64′ Μαλιαράκης), Ουράι (64′ Φίλης), Παϊκόπουλος (64′ Νικολάκης), Σκέντζος, Τσιάβος, Τσιοκρής, Φωτόπουλος, Χατζημαρκος 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments