Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Ιάλυσος πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Ρόδο!

Ο Ιάλυσος πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Ρόδο!

0
Dodekanisos

Επικράτησε με 1-0 και πήρε μια πολύτιμη νίκη επί της Ρόδου ο Ιάλυσος για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Με την νίκη αυτή οι Τοξοβόλοι αναρριχώνται και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το παιχνίδι:

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Οικονομείδιο γήπεδο της Ιαλυσού χωρίς μεγάλες φάσεις, αλλά με τους γηπεδούχους να θέλουν και να πιστεύουν περισσότερο ότι θα πάρουν την νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση στο 18′ λεπτό, ο Γιώργου με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε ύψος στην μπάλα και ο Μανουσάκης την απέκρουσε με το ένα χέρι και να την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του.

Στο 35′ ο Ιάλυσος κέρδισε πέναλτι με τον Χατζησάββα, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Ρόδου. Ο ίδιος το εκτέλεσε και ευστόχησε από τα 11 βήματα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, τα Ελάφια ανέβασαν την απόδοση τους αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια αξιόλογη φάση με το 1-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καψάλης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα για την Ρόδο, και στο 93′ την αντίκρυσε από τον πάγκο ο Χατζησάββας για τον Ιάλυσο.

Ιάλυσος: Σπάρταλης Παναγιώτης: Τσιγάρος, Καραγεώργης, Γιώργου, Δωματάς, Χατζησάββας (86′ Πελαρδής), Αθανασίου (66′ Χότζα), Κάμπα (91′ Βλαχάβας), Χατζηνικόλας, Τερζίου, Ιντρίζι, Πατσίλης

Ρόδος: Νίκος Κουρμπανάς: Μανουσαάκης, Λίμα, Καψάλης, Καρδάμης, Τρόκα, Λάσκαρης (82′ λτ Μπουρνέλης) , Ζαχαρός (70′ Γκολφινόπουλος), Δούμτσης (76′ Λαθύρης), Ζαννάκης, Ζούνης, Μπαρπαρούσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments